ya ben bişi unuttumm Ben gelememmmmm ah ah
yan yana y?r?yoruz
|
inşallah ya o gün bi gelsin davet edecez tabiki herkesi kuzim tabi çakcan halay başında...
kardeim bizde herşey bitsede umut asla bitmez onun bittiği gün bizim bittiğimiz gündür neyse kusura bakmayın ben gitmeliyim..... RomantiK_Gen? Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ya ben bi?i unuttumm Ben gelememmmmm ah aho neden ya neden gelemion ki?? RomantiK_Gen? Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ya ben bi?i unuttumm Ben gelememmmmm ah ah hay?rd?r karde?im ya:confused:
[quote=RomantiK_Gen?]?imdi D???ne e?siz gidiLmez:o
Benim e?im yoq:o[/quote ya ne olcak ki illaki e?mi laz?m d???ne gelmek i?in buluruz sana bi e? ..yada senin hi? mi arrkad??n falan yok vard?r var.....bekleriz kuzen davet etti zatenn...
yaff kardeşim taktığın konuya bak zamanı gelince o da olur merak yapma yafff
09-30-2006, Saat: 01:27 PM <
Varda onlar gelmez başka eş bulmak lazım
aslında biri varda sölemeye çeKinirim şimdi RomantiK_Gen? Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Varda onlar gelmez ba?ka e? bulmak laz?malla alla ?ekinme ya neden ?ekinion s?le i?te gelirsin bunda ?ekincek bi?i yokki s?le o da anlar seni gelir senle RomantiK_Gen? Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Varda onlar gelmez ba?ka e? bulmak laz?m bencede karde?im s?yle ?ekinme tut kolundan getir yada sa?lar?ndan tut getir yok karde?im ya hi? farkyapmaz valla nas?l istersen ?yle gel |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi