:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
paparazzi !!!
EndLess
çikitamuz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ablam korkma ben varım Big Grin
sersi allah kurtarsın kardeşim Big GrinBig GrinBig Grin

olm pembe cok sempatık gelıyodu bugun korkmaya basaldım ben bunlardan Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin:
Ara
(¯`•._ αѕιρяєη
ya bikere bizim evin isgi yaniodu ama odanin duvar kagitlari kirmizi los isik var gercekten yani kapatmakla alakas yok ama gorursun sen sersi :S
Ara
EndLess
tamam tamam saka yaptım Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin neyse Pembe bır ıkı haf ta daha gelmez rahatız Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
Ara
(¯`•._ αѕιρяєη
dovecem seni gorursun sen :S
Ara
EndLess
yildiz_gozlum Adlı Kullanıcıdan Alıntı:dovecem seni gorursun sen :S

yaw yalan mı bugun korktum elım ayagım bırbırıne dolastı kıza ese te cızırtı var dıceme senın cızırtın dedım Big GrinBig GrinBig Grin:yikildim::yikildim:
Ara
AfrâsyâB
Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:olm pembe cok sempatık gelıyodu bugun korkmaya basaldım ben bunlardan Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin:
hgheheheheh ilk gün böyleyse Big Grin
Ara
EndLess
ılk gun felan yok olm pembeden korktum bugun zaten elım ayagım bırbırkne dolastı anasınıs atım Big GrinBig GrinBig Grin:Big GrinBig GrinBig Grin
Ara
AfrâsyâB
Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ılk gun felan yok olm pembeden korktum bugun zaten elım ayagım bırbırkne dolastı anasınıs atım Big GrinBig GrinBig Grin:Big GrinBig GrinBig Grin
dizginleri kaptırdın ilk günden tühhhh sana hanım köylü Big Grin
Ara
(¯`•._ αѕιρяєη
:yikildim: gormen lazimdi ama ya kiza dioki senin cizirtin dio Big Grin oldum ya gulmekten hanim evladi Big Grin
Ara
AfrâsyâB
sen onu bunu bırakta iddayı kazandım o iş ne olacak acaba unuttum sanma Big Grin
Ara

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 3 Ziyaretçi
  Tarih: 11-25-2024, 09:29 AM