:yikildim:
paparazzi !!!
|
yildiz_gozlum Adlı Kullanıcıdan Alıntı::yikildim: gormen lazimdi ama ya kiza dioki senin cizirtin dio oldum ya gulmekten hanim evladi Allah cezanı vermesın ezgı Allah cezanı vermesın ..Evde kalasın emı.. Hanım evladıymıs dılım surcttu ben napım bende söledıgımden utandım ..Ama senın sesın arkadan parazıt yapıyodu kızın sesını duyamdım kı :$:$:$:$:yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim:
01-03-2008, Saat: 05:47 PM <
bikere ben hic konusmamistim bile sersi bahene arama
yildiz_gozlum Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bikere ben hic konusmamistim bile sersi bahene arama Mesela baban sana okulu naaptın dedı sende okula devam edıyorum ama eger staj yaptıgım yerde kalırsam okulu bırakıp calısıcam demedın mı canım ve ev kalabalıktı mısafırler vardı demedın mı ansıl konusmaıdn bıre bır konusmalar dıgıl o kadar aklımda tutamırım
01-04-2008, Saat: 04:27 PM <
ben bikere telefonda konusuyodum senle alakali degildi hem sen benimi dinledin aaaa nekadar ayip
01-04-2008, Saat: 04:51 PM <
yuh abartma bikere sessiz konusuyodum ayrica nasil kulaklarin varsa meak ettim simdi
yuh sessız mı annem bıle bu kız kım dıyo nasıl ses var dıyo ( haporlor u acık bırakmıstım sesını )
yuh sessız mı annem bıle bu kız kım dıyo nasıl ses var dıyo ( haporlor u acık bırakmıstım sesını )
01-04-2008, Saat: 06:00 PM <
abartma istersen sersi iyi olmaz bak daha bende neler var seni paparazzi yapicak nedersin ? :yikildim:
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 38 Ziyaretçi