ya ne yapasın kı en fazla dıcen sersı pembeyı sveıyomus bu our bunun dısındada zaten abska bısye yok aha onuda ben dedım ama öle bısy yok :
paparazzi !!!
|
01-04-2008, Saat: 07:44 PM <
Demek iki hafta yokum die rahatsizn benim varLigimdan rahatsizlik duydugunu biLmiordum ögrenmem iyi oLdu iki hafta deiL hiç yokum ozaman sende rahat edersin .. sesimin cizirtisina gelinCe yani cizirtili fln deildi bunu ilk dien sen oldun hem benim sesim cizirtili fln olsa konusamazdim cekinirdim demekki senin sesin daha berbat ki sen azini bile acamadin ( ) .... Arti sen beni dinlemedinde ezginin tlf konusmasinami kulak verdin ne aip utanman gerekirken bide soluon hem ne kizin ozel seylerini gelip burda soluonki gerci hakedio bu paparazzi kousunu acti bikere. NEyse ben magazine dusucek kiz deilim artik susuyorum kameralara hatta yuzumu bile gostermiorum
01-04-2008, Saat: 07:46 PM <
Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ya ne yapasın kı en fazla dıcen sersı pembeyı sveıyomus bu olur bunun dısındada zaten baska bıseyeyok aha onuda ben dedım : özel hayatimizi burda anlatma die kaç kere soledim sana cnm ya utaniorm biliyosun taam seviosun seviliosn ne gerek var malzeme olmaya bu konuya dimi biz biliyoruz birbirmizi bu yeter ..
01-04-2008, Saat: 08:44 PM <
gerci hakedio bu paparazzi kousunu acti bikere.
alacagin olsun hanimefendi hIh PemBe Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Demek iki hafta yokum die rahatsizn benim varLigimdan rahatsizlik duydugunu biLmiordum ögrenmem iyi oLdu iki hafta deiL hiç yokum ozaman sende rahat edersin .. sesimin cizirtisina gelinCe yani cizirtili fln deildi bunu ilk dien sen oldun hem benim sesim cizirtili fln olsa konusamazdim cekinirdim demekki senin sesin daha berbat ki sen azini bile acamadin ( ) .... Arti sen beni dinlemedinde ezginin tlf konusmasinami kulak verdin ne aip utanman gerekirken bide soluon hem ne kizin ozel seylerini gelip burda soluonki gerci hakedio bu paparazzi kousunu acti bikere. NEyse ben magazine dusucek kiz deilim artik susuyorum kameralara hatta yuzumu bile gostermiorum Sesının cızırtısını ne maksatla söledıgımı sen bılıyorsun pembe yazarken bı yanlıslık oldu ıkıncısı benım konusmama gelınce onuda bııyosun mıkrofonu ayarlıyamadım kı ayarlasaydım konusurdum.. hıc dıgılse yuz yuze ve karsılıklı kkonusmu olurduk ekran arkasından dıgıl bı baska olay sesım gercekten berbat benımle konusmaya kalksan sende farkedersın sesımın berbatlıgını.. daha sonra sesın cızırtılı degıl dı ama net gelmıyodu bunu dıcekken cızırtılı demısım kusura bakma ..: ucuncusu ezgının konusmalarını dınlemedım.. dınlemem de adetım dıgıldır .. ama gercekten o kadar cok ses gelıyodukı dınlemesen bıle duyuyosun dusun msn ne gelen yazıların seslerı bıle cok yuksek gelıyodu bana .. ben magazınlere dusucek adam degılım : bu son yazım : sondan bı oncekı son yazım : PemBe Adlı Kullanıcıdan Alıntı:özel hayatimizi burda anlatma die kaç kere soledim sana cnm ya utaniorm biliyosun taam seviosun seviliosn ne gerek var malzeme olmaya bu konuya dimi biz biliyoruz birbirmizi bu yeter .. |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 52 Ziyaretçi