he valla sasirdim hatta yine hönk !
paparazzi !!!
|
yildiz_gozlum Adlı Kullanıcıdan Alıntı:icten sersi'm lafina hönk ! ona bende honk ettım ama zamnala alısıyo ınsan
01-07-2008, Saat: 03:45 PM <
Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ona bende honk ettım ama zamnala alısıyo ınsan Hônk'Lûk Ne var yani serseri sen Pembem yazmissin die bende öle yazdim eger yanlis anliorsan yazmam birdaha (ama ben yanlis anlamiom sen yazabiirsin ) PemBe Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Hônk'Lûk Ne var yani serseri sen Pembem yazmissin die bende öle yazdim eger yanlis anliorsan yazmam birdaha (ama ben yanlis anlamiom sen yazabiirsin ) Yok Yok ben ölesıne demıstım
01-07-2008, Saat: 03:57 PM <
ayip oluo ama bana baska ezgiye baska konusuon seni seniii neyse ama ben alistim sana aslinda solediklerin solemek istemediklerin ben biliyrm aslinda solemek istediklerini rahatca soliemiosun dimi
PemBe Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ayip oluo ama bana baska ezgiye baska konusuon seni seniii neyse ama ben alistim sana aslinda solediklerin solemek istemediklerin ben biliyrm aslinda solemek istediklerini rahatca soliemiosun dimi hı hı : ama sölıcem bı gun :
ay nolur söleyin artık bende çatladım meraktan sizde kurtulun bende siz birbirnize mi aşıksınız da söleyemiosunuz
:yikildim::yikildim:
gULSHEn Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ay nolur söleyin artık bende çatladım meraktan sizde kurtulun bende siz birbirnize mi aşıksınız da söleyemiosunuz :yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim: |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 5 Ziyaretçi