zoraki koca- giderim bu diyardan
Şu anda dinlediğin şarkı ?
|
01-08-2008, Saat: 03:44 PM <
öykü gürman&berk gürman-evlerinin önü boyalı direk..........
01-08-2008, Saat: 03:53 PM <
okulda oldugumdn dolayi muzik dinliemiorm ama suan içimdende olsa soledigim bi sarki var oda (boys anilar bizim sarkimiz
Karardı gökyüzü, boğuldu hislerim
Ve anladım dokunmasan da kalmış izlerin Kalbi fetih olan bir zanlının dilekçesi Sabırla zorlamış ve var bunun gerekçesi Umutlarıyla çırpınırmış her dem ortalıkta Bütün bu cihana haykırır dururmuş her solukta Bir çare gezmiş hep diyar diyar da nafile Bir türlü gitmemiş ve gün gelir döker dile Masal tadında mutluluk hayalleriyle gülmüş İnanmak ister hep, bir anlasan nasıl bir düşmüş Adınsa sol yanımda, yarım kalan tebessüm Adın var her tarafta, bırak da senle gülsün Sen olmadan yeşermişim duy artık olmuyor Tarih üç yıl almış, yaram kapanmıyor Siyah beyaz bu ruha, gelip de farklı renk Katar mısın ki sunmadan bu aşka kara çelenk Gülüp de geç ne fark eder, seninleyim bir türlü Üzülmeminse çıkarı yokmuş olmamıştın hep bu üzdü Layık olmasam da, dönüp de bakmasan da, İzlerinde kalmış, bir kez dokunmasan da Sayıklarken adını, kapandı gözlerim Takatim kalmadı,değişti her şeyim Alıp götür seninle,bu kalbi bir ömür Ne çare bilmem,isteğimse solmasın bu gül Bir kaç adım ötende bazen,seninle aşk Bilmesen de kalpte saklı,gözünde yaş da istemem Dostça verilir son nefes dilersen Fethi zor olan o kalbi,lütfedersen Yerinde durmaz hiç seninle çarpar hep yürek Koymaz hiç bir dert,yanımda ol da sen Bırakmam ellerinden,zamanla savrulursun Tutunsan ellerimden,belki son sözüm olursun
01-08-2008, Saat: 04:07 PM <
Bu herneyse sarki sozleriyse eve gidince isterim ona gore cok guzelmis (:
PemBe Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Bu herneyse sarki sozleriyse eve gidince isterim ona gore cok guzelmis (: Tamam sen eve gıdınce nete gır ben sarkıyı kendım bıle sölerım sana :$:$:$
01-08-2008, Saat: 04:13 PM <
Oy guzel sesli sair ruhlu seyy sana nasil hitaap edecegimi bilmiorm
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
şu Anda Canın Ne Yapmak istiyor ? | hulleci | 438 | 7,470 |
04-05-2022, Saat: 03:54 AM Son Yorum: wildfang |
|
Su Anda Neyi ALkisLamak iSTerdiniz! | €BeRimSin | 12 | 966 |
04-03-2022, Saat: 07:56 PM Son Yorum: wildfang |