:S mesajlarınızı okudum ve bana hala yanlış anlamışsınmı dionus siz kimi kandırıyosunuz seni seviyorum dan başka sevgiyi ima eden gösteren kaç kelime varsa kullanmışınız beaa anladık anladık
paparazzi !!!
|
Yaaaaaaaaaaa ask yok dıyoruz hala msjdan bahsedıyosunuz..ıkı arkadas dıyemez mı bırbırıne böle :
01-09-2008, Saat: 04:08 PM <
Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Yaaaaaaaaaaa ask yok dıyoruz hala msjdan bahsedıyosunuz..ıkı arkadas dıyemez mı bırbırıne böle :hade len oradan çikitamuz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:gülşen abla bile anladıysa oooooooo alınma abla yok alınmadım hea ben bile anladım yanii utangaç aşıklar siziiiii hehehehe çikitamuz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hade len oradan çikitamuz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:gülşen abla bile anladıysa oooooooo alınma abla yildiz_gozlum Adlı Kullanıcıdan Alıntı::yikildim: yorum$uz ... gULSHEn Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yok alınmadım hea ben bile anladım yanii utangaç aşıklar siziiiii hehehehe Yazık gıdın baskasıyla eglenın..
nie öle dedin eğlenmiyozki hoşumuza gitti bnm gittiği için takıldım size yannış anlamışsın
özürdilerim yanlış bişi deimse kendi adıma
01-09-2008, Saat: 05:00 PM <
yukardaki cok güzel iyi huylu bi insan benden duymuş olmayın ama öle süpper bi insanki
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 17 Ziyaretçi