yok ben teşekkürü kabul etmiyorum kırıldım
Tolga Bakarmisin Lütfen...
|
01-08-2008, Saat: 07:46 PM <
Gökhanım ,
Sen beni kabul et , ben seni kabul etmişim zaten .. Bu pusu bozmasın bizi güzelim .. Sevg ...
canim gökhanim senin neye kirildini anlamadim sana birsey demedim ama neyse sen billirsin ister et ister etme ne diyelbilirimki sana kalmis birsey
01-08-2008, Saat: 07:50 PM <
Firari Fırtına Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Gökhanım ,bozmaz abi bana doğru gel sen
01-08-2008, Saat: 07:52 PM <
Gökhanım ,
Aç kollarını geliyorum ... ( Mesut görmesin birde Yılmaz ) Sevg ...
İlgili konuda bir hakaret veya dalga geçilen birşey göremedim ben. Sanırım siz yanlış anladınız arkadaşları. Sizinle dalga geçen olmamış. Üçgünlük dünyada kırmayalım birbirimizi. Sevginin tadını çıkartmaya bakın. Herzaman bulunamıyor bu sevgi
hayir yanlis anlama filan degil yargicin yapti yoruma tamamen katiliyorum süper konustuu ben birini sevdimi itiraf ediyorm gelen yorumlarsa gell aska gell vatandas yada baska türlü oluyor bence bu duygularla oynamak oluyor eger benim her actim konuya böyle yorum yapilcaksa siteyi terk etmek zorunda kalicam ve simdi bu konuyu burda kapatmak istiyorum konusmak istemiyorum diyecegim bu kadar leader senden actim konuyu itiraf bölümünde sillemni rica ediyorum.
Leader Adlı Kullanıcıdan Alıntı:İlgili konuda bir hakaret veya dalga geçilen birşey göremedim ben. Sanırım siz yanlış anladınız arkadaşları. Sizinle dalga geçen olmamış. Üçgünlük dünyada kırmayalım birbirimizi. Sevginin tadını çıkartmaya bakın. Herzaman bulunamıyor bu sevgiheLaaaaL :A: padi$ahım Cok ya$a Âh be.
Pc Kopatsevinmee herkezin fikiri degsik diyomusum saka saka unutum ben ama bi daha tekrarlamasini istemiyom ona göre
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Adminlerr lütfen burayada | gnc_fb | 3 | 576 |
07-23-2008, Saat: 03:21 PM Son Yorum: Firari Fırtına |
|
Tolga Bak Bu Konuya | RomantiK_Genç | 1 | 1,083 |
06-12-2008, Saat: 12:34 PM Son Yorum: Leader |
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi