ahahaha ya sende varya ben sana bulurum sen söyle hangi köşe olucağını
Uyuz Oluyorumm Sinirr oluyorummmmm
|
yaa tesadüf olmasını istediğimi anlatıyorum planla yapıo bunnar
sen ne biliceksin planla olduğunu ozaman genelde hangi köşeden geçiyosun onu söyle
01-15-2008, Saat: 10:39 AM <
gULSHEn Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ailemizin bilmiş yengesinin sülaleden evlenip giden her yeğen ve kuzenimin düğününde yanıma gelip bi çimdik atıp sıraa sendee demesinden uyu oluyorum sülalenin her cenaze töreninde yanına gidip bi çimdik atıp sıra sende demek istiyorummmm :S rahat bırakın beniiiiiii ben aşık olup evlenmeliyimm dosyalar elimde köşe başından dönerken aniden çarpışmalıyım dosyaları toplamak için ikimizde eğildiğimizde kafalarımız tokuşmalı :yikildim:göz göze gelmeliyizz aşık olmalıyım yaaaa Hayal gücüne hayran oldum .... O dosyaları al eline , bekle .... En yakın zamanda gelip çarpacam sana Sevg ...
Dosyaların içinde para kazandıracak bişey varmı?Siz çarpışırken ben arada dosyaları aşırayım
YARGIÇ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Dosyaların içinde para kazandıracak bişey varmı?Siz çarpışırken ben arada dosyaları aşırayım ne akıllı ya varsa kırışırız demi ikimiz eve pc alırım hem
01-15-2008, Saat: 10:49 AM <
gULSHEn Adlı Kullanıcıdan Alıntı: oldu şimdi dosyaları aldım gidiyom Yaww nereye gidiyon , sen dosyaları al köşede bekle , ben gelip çarpacam sana .. Bak bu arada Yılmaz da dosyaların içindekilerle ilgileniyor :d Sevg ... HIÇKIRIK Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ne akıllı ya Sana arada bi pc parası veririz ayıpsın |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
iş yerindekilerine uyuz oluyorum:) | €stapitipiti | 11 | 1,032 |
04-13-2022, Saat: 05:18 AM Son Yorum: wildfang |
|
Vatanımız için canını feda eden şehitlerimize duyarsız olan gençliğe UYUZ oluyorum | PaPaTYa_PReNSeS | 6 | 651 |
04-12-2022, Saat: 12:08 AM Son Yorum: wildfang |
|
Adimin Kullanilmasina çok çok Uyuz Oluyorum | senem albayrak | 9 | 851 |
04-08-2022, Saat: 02:48 PM Son Yorum: wildfang |
|
hem gıcık, hem uyuz, hemde deli oluyorum... | gaye sultan | 5 | 971 |
04-07-2022, Saat: 01:03 AM Son Yorum: wildfang |
|
ya bak giderayak uyuz oldum | bilgeis | 4 | 735 |
04-06-2022, Saat: 09:54 AM Son Yorum: wildfang |
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi