:d:d:d:d ........
Uyuz Oluyorumm Sinirr oluyorummmmm
|
YARGIÇ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Sana arada bi pc parası veririz ayıpsın anlaştık ozaman gULSHEn Adlı Kullanıcıdan Alıntı:para kazandıracak dosyalar var çalıştığım iş yerine şantaj yaparsın hadi senmi kırcam bi 10 ytl de koyarım dosyanın içine Sanada bi güzellik yaparız çarpışınca iyice dal sen bakışlaraFırtına sende sağlam bak ona göreHıçkırık bak sen beni takip et arada düşürdüğüm dosya falan olursa onları topla
arkadaş dedik hayallerimizi paylaştık dalga geçmeyin bir genç kızın ki yaş(24) saf ve temiz hayellerimle oynamayın dalga geçmeyinnn
YARGIÇ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Sanada bi güzellik yaparız çarpışınca iyice dal sen bakışlaraFırtına sende sağlam bak ona göreHıçkırık bak sen beni takip et arada düşürdüğüm dosya falan olursa onları topla tmm toplarım merak etme
Aaaa çok ayıp biz dalga geçmiyoruzBüyüklerimiz derki arkadaşlarınıza gülün ama asla alay etmeyinBen sadece senin hayallerinden kaç para kazanabiliriz onu düşünüyorumHayali ihracatTicaret adamıyız malum
HIÇKIRIK Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tmm toplarım merak etme İşte geleceğin başarılı çalışanlarından biri çok üst kademelere yükseleceksin YARGIÇ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:İşte geleceğin başarılı çalışanlarından biri çok üst kademelere yükseleceksin ah nerde bende o şans ama olabilir de yani |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
iş yerindekilerine uyuz oluyorum:) | €stapitipiti | 11 | 1,032 |
04-13-2022, Saat: 05:18 AM Son Yorum: wildfang |
|
Vatanımız için canını feda eden şehitlerimize duyarsız olan gençliğe UYUZ oluyorum | PaPaTYa_PReNSeS | 6 | 651 |
04-12-2022, Saat: 12:08 AM Son Yorum: wildfang |
|
Adimin Kullanilmasina çok çok Uyuz Oluyorum | senem albayrak | 9 | 852 |
04-08-2022, Saat: 02:48 PM Son Yorum: wildfang |
|
hem gıcık, hem uyuz, hemde deli oluyorum... | gaye sultan | 5 | 971 |
04-07-2022, Saat: 01:03 AM Son Yorum: wildfang |
|
ya bak giderayak uyuz oldum | bilgeis | 4 | 735 |
04-06-2022, Saat: 09:54 AM Son Yorum: wildfang |
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi