ben dosyaları kaybettiğim çin sizde hıçkırık ve sen arakladığınız için parmaklıklar ardına gideriz firari baka kalır öle
Uyuz Oluyorumm Sinirr oluyorummmmm
|
YARGIÇ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Dosyaları takip et ediyorum meral etme benden bişey kaçmaz gULSHEn Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ben dosyaları kaybettiğim çin sizde hıçkırık ve sen arakladığınız için parmaklıklar ardına gideriz firari baka kalır öle aaa sen girmeyesin abla bizim çaldığımız ne bilicekler ki sen kaybettin dosyaları gULSHEn Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ben dosyaları kaybettiğim çin sizde hıçkırık ve sen arakladığınız için parmaklıklar ardına gideriz firari baka kalır öle Bizim arakladığımızı kimse göremezki Hem o paraları aldıktan sonra bizi kimse bulamaz oooSana iyi bi avukat tutarız hadi üzülme adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:dosyalara uyuz oluom bende yokedin gitsin Ortak para var işin ucunda YARGIÇ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ortak para var işin ucunda ortak bak o zaman iş değişir nede olsa ticaret adamıyız dosyaları biz alalım kaptırmayalım
sölerim sizin aldığınızı alalala ben köşeden tam dönüyordum çarpıştık dosyaları toplamak için eğildiğimde kafalarımız tokuştu o arada bu ikisi bütün doyaları nakit 10 ytl yi alıp tüydüler derim
iide maske takacaz biz biz olduğumu anlamazsınki sen başının çaresine bak
gULSHEn Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sölerim sizin aldığınızı alalala ben köşeden tam dönüyordum çarpıştık dosyaları toplamak için eğildiğimde kafalarımız tokuştu o arada bu ikisi bütün doyaları nakit 10 ytl yi alıp tüydüler derim Bende çarpışma etkisi ile halisünasyon gördüğünü bizim o zamanlarda aslında başka yerde olduğumuzu ispat ederim |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
iş yerindekilerine uyuz oluyorum:) | €stapitipiti | 11 | 1,032 |
04-13-2022, Saat: 05:18 AM Son Yorum: wildfang |
|
Vatanımız için canını feda eden şehitlerimize duyarsız olan gençliğe UYUZ oluyorum | PaPaTYa_PReNSeS | 6 | 651 |
04-12-2022, Saat: 12:08 AM Son Yorum: wildfang |
|
Adimin Kullanilmasina çok çok Uyuz Oluyorum | senem albayrak | 9 | 852 |
04-08-2022, Saat: 02:48 PM Son Yorum: wildfang |
|
hem gıcık, hem uyuz, hemde deli oluyorum... | gaye sultan | 5 | 971 |
04-07-2022, Saat: 01:03 AM Son Yorum: wildfang |
|
ya bak giderayak uyuz oldum | bilgeis | 4 | 735 |
04-06-2022, Saat: 09:54 AM Son Yorum: wildfang |
Konuyu Okuyanlar: 3 Ziyaretçi