dedim sana demi gülşen bak ortağım tezgahı kurdu şimdi sıra sende dosyaları düşür bu iş bitsin hepimiz yolumuzu bulalım
Uyuz Oluyorumm Sinirr oluyorummmmm
|
YARGIÇ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Yengen içinde çare buldukParaları alınca yengenin sana komplo kurduğunu ve dosyaları çaldırdığı konusunda ifade vercez böylece yengen içeri hepimiz dışarı hıhı tamam olur
Yaw sen hala carpilamadin mi en sonun bende el aticam yani hea
01-15-2008, Saat: 01:27 PM <
sülalenin her cenaze töreninde yanına gidip bi çimdik atıp sıra sende demek istiyorummmm :S
allah iyiligin versin gulshen sen beni guldurdun allahta seni guldursun catladim kiz canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Yaw sen hala carpilamadin mi en sonun bende el aticam yani heayok çarpılamadım senin ne gibi komple teorilerin var sende söle bari yildiz_gozlum Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sülalenin her cenaze töreninde yanına gidip bi çimdik atıp sıra sende demek istiyorummmm :S amin canım bnm ama öle napimm her düğünde o beni sıkıştırım bi çimdik atıp sıra sende dio bende cenaze törenlerinde onu sıkıştırıp sıra sende die çimdik atmak istiyorum gULSHEn Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yok çarpılamadım senin ne gibi komple teorilerin var sende söle bari yok ya ben ole teoriyle felan zaman harcayamam direk carparim
Yaw carparsak dosyalara carpmayacaz ya sana carpacaz yargic zaten gerisini planlamis ugrastirma fazla millet he de sende teorimi begenmiyorsun
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
iş yerindekilerine uyuz oluyorum:) | €stapitipiti | 11 | 1,032 |
04-13-2022, Saat: 05:18 AM Son Yorum: wildfang |
|
Vatanımız için canını feda eden şehitlerimize duyarsız olan gençliğe UYUZ oluyorum | PaPaTYa_PReNSeS | 6 | 651 |
04-12-2022, Saat: 12:08 AM Son Yorum: wildfang |
|
Adimin Kullanilmasina çok çok Uyuz Oluyorum | senem albayrak | 9 | 852 |
04-08-2022, Saat: 02:48 PM Son Yorum: wildfang |
|
hem gıcık, hem uyuz, hemde deli oluyorum... | gaye sultan | 5 | 971 |
04-07-2022, Saat: 01:03 AM Son Yorum: wildfang |
|
ya bak giderayak uyuz oldum | bilgeis | 4 | 735 |
04-06-2022, Saat: 09:54 AM Son Yorum: wildfang |
Konuyu Okuyanlar: 10 Ziyaretçi