cumlemizden
paparazzi !!!
|
01-16-2008, Saat: 11:57 AM <
FLASH FLASH FLASH !!!
Qetesh (sazan ademimiz ) :yikildim:
paparazziye askerde 55 gun nasil surundugunu 7 cuval patates soydugunu ve 1 kerede bulasik yikadigini anlatti yatakhanede uyuyor numarasi yaptigini ve ordaklilerin yemedigini bu yuzden saat 7 den 11 e kadar bu cezalara carptirildigini itiraf eden adem yine o gunde olsak yine ayni seyi yapardim diyor bide piskin piskin :yikildim:
paparazzi farkiyla
Askerliğimdeki en güzel anım, eğitim alanına giderken askeriyenin karşısındaki okulun camından kızların bize bakması ve el sallamalarıydı...Tabi onlar el sallayınca bizde sevinçten havalara uçuyorduk...
Hatta bigün bizde el salladık ve komutan gördü. Ordan eğitim alanına kadar sürünerek gitmiştik... YARGIÇ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Askerdir ne yapsa yeridir Boşa konuşmuyoruz
01-16-2008, Saat: 12:38 PM <
sazan diomda inanmionuz buyrun
ezgi dit : kizlar el sallayinca sevinmis garibim Benim Mululuğum Onun Bir Gülüşünde... dit : Benim Mululuğum Onun Bir Gülüşünde... dit : hea ezgi dit : ezgi dit : bende sallayimda sevin bari Benim Mululuğum Onun Bir Gülüşünde... dit : orda olsan sende anlardın halimizi Benim Mululuğum Onun Bir Gülüşünde... dit : nihaha Benim Mululuğum Onun Bir Gülüşünde... dit : burda bol bol bakıyom ezgi dit : ha bakion bide onun bunun kizina bacisina aaa ne ayip ezgi dit : Benim Mululuğum Onun Bir Gülüşünde... dit : hepsine değil ezgi dit : ya ? Benim Mululuğum Onun Bir Gülüşünde... dit : bana bakanlara bakıyom ben ezgi dit : hadi onlar terbiyesiz bakiolar sen nie bakion Benim Mululuğum Onun Bir Gülüşünde... dit : yaw ahiret sorusu bunlar Benim Mululuğum Onun Bir Gülüşünde... dit : Benim Mululuğum Onun Bir Gülüşünde... dit : Allahla benim aramda ezgi dit : nedemek a Benim Mululuğum Onun Bir Gülüşünde... dit : töbe töbe ezgi dit : ne tobe tobe ezgi dit : vay terbiyesiz vay bakiom die bide utanmadan Benim Mululuğum Onun Bir Gülüşünde... dit : anam onlar neden bana bakıyor Benim Mululuğum Onun Bir Gülüşünde... dit : ezgi dit : :yikildim: |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 45 Ziyaretçi