canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:vay senin bu özelliğini hiç bilmiyordum adın ne bakim senin yawrum
Bombacı Mülayim...Daha önce adımı duymadınmı yoksa
Bomba var
|
canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:vay senin bu özelliğini hiç bilmiyordum adın ne bakim senin yawrum Bombacı Mülayim...Daha önce adımı duymadınmı yoksa
ya pcko bildiri yayınlıyorum heralde msn de napim yani heyecan yapmasın die millet onları
motive ediyorum du bakim adem tostunu yediyse bi uğrayım ben Alıntı:du bakim adem tostunu yediyse bi uğrayım ben Yemezler... Qetesh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Yemezler... tmm ama bak zor durumdayız forumun gidişatı buna bağlı ye bence ye ulen yeeee :kizgin:
Neyse ben gidiyorum o zaman yapacak bişi yok bi tost bile yemekten aciz üyeler var ben
bunları nasıl motive edip nasıl kurtarayım dimi yazık banada ama bende insanım yani öle olduğumu düşünüyorum
01-16-2008, Saat: 07:53 PM <
tikkat tikkat sayın üyeler herkes sakin olsun klavuzunuz ben artık ne olur bilmem
Alıntı:tikkat tikkat sayın üyeler herkes sakin olsun klavuzunuz ben artık ne olur bilmem Sen patlamayan bombayı patlatırsın valla
01-16-2008, Saat: 08:50 PM <
Qetesh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Sen patlamayan bombayı patlatırsın vallabomba sarışınmı esmermi |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
tek kelimeyle bomba soru cevaplar | scarface | 9 | 931 |
04-02-2022, Saat: 09:29 PM Son Yorum: wildfang |
|
Canlı Bomba İşe Alım Mülakatları | MaSaL | 0 | 393 |
03-27-2010, Saat: 12:15 AM Son Yorum: MaSaL |
|
Canlı Bomba Mulakatları | EyLuLce | 16 | 1,220 |
03-16-2007, Saat: 09:12 PM Son Yorum: Shimariq_Shey |