gULSHEn Adlı Kullanıcıdan Alıntı:leyla ben diim üzülme bana kimse demiyo
ayip sana yaw demedik mi biz soryy felan yani nasilsin bakalim iyisin hossun afiyettesin ins.
Gündüzcüler Bölümü
|
gULSHEn Adlı Kullanıcıdan Alıntı:leyla ben diim üzülme bana kimse demiyo ayip sana yaw demedik mi biz soryy felan yani nasilsin bakalim iyisin hossun afiyettesin ins. aMyLee Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yaa bn siznen nasıL arkadaşsam gökhan da öLeee yaw Leylacim biz bisi demedik ya simdi bole gitme ama bak olmaz yani ![]()
Allah razı olsun
![]() ![]() ![]() aMyLee Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yaa bn siznen nasıL arkadaşsam gökhan da öLeee Yaa sacmala Tamam mı ben san gökhan ıle ılgılı bısye dedım mı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() gULSHEn Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Allah razı olsun eksik olmus kupam da çayım karşım de net net te duygusuz duygusuzda ben ![]() ![]() ![]() ![]() kendimede pay cikarayim hemen ![]() ![]() ![]() canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yaw Leylacim biz bisi demedik ya simdi bole gitme ama bak olmaz yani tmm yaa .. ![]() aMyLee Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tmm yaa .. suratini da asma ama hani gulen smilyein bakim senin ![]() ![]() GünaydınLar herkese Amy Lee canımın suratını sabah sabah kim astırdı geLmiyim oraya ![]() ![]() canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:eksik olmus kupam da çayım karşım de net net te duygusuz duygusuzda ben valla sende olmasan kimse sormucak ![]() |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Gececiler Bölümü | Leader | 4,225 | 112,745 |
05-07-2021, Saat: 11:56 PM Son Yorum: badelie |