şunnara bak yaa neler diolar bana tmm yaa küstüm işim var bnm çalışıom yazmıcam bi daaa
Gündüzcüler Bölümü
|
Alıntı:heheh iyi dedin onu bak Aynısı senin içinde geçerli gULSHEn Adlı Kullanıcıdan Alıntı:şunnara bak yaa neler diolar bana tmm yaa küstüm işim var bnm çalışıom yazmıcam bi daaa Her şey şakadan ibaret yaf... Kızıyorsan söylemeyelim. gULSHEn Adlı Kullanıcıdan Alıntı:şunnara bak yaa neler diolar bana tmm yaa küstüm işim var bnm çalışıom yazmıcam bi daaa Ablam sen gıtme ...........Valla bız burda herkese sevdıgımız ıcın takılırız....Ben san asakaısna sormsutum neden evlenmedın dıye Qetesh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Her şey şakadan ibaret yaf... yok ya kizmaz sanirim kizarmi ki kizmaz kizmaz dimi miley17:miley17:
sahi siz niye evlenmiosunuz siz evleninde sizin ananız babanız kurtulsun kaç yaşına gelmişiniz hehehehe
gULSHEn Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sahi siz niye evlenmiosunuz siz evleninde sizin ananız babanız kurtulsun kaç yaşına gelmişiniz hehehehe siz kim ya ben mi oluyorum o siz bulursak birini evlenecez heralde kolay mi o kadar canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:siz kim ya ben mi oluyorum o siz Atilla abinin dediği Fatoyu alalım işte |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Gececiler Bölümü | Leader | 4,225 | 96,405 |
05-07-2021, Saat: 11:56 PM Son Yorum: badelie |
Konuyu Okuyanlar: 39 Ziyaretçi