Gizemini kaybeden her?ey bizim i?in ?nemini de yitirir...!
Garip Sohbetler
|
Kendinizi 3 kelimeye sığrıdabilirmisiniz hadi cevaplarınızı bekliyorum ilk ben başlayayım.
Çekingen , Tutkulu , Vazgeçmez
BU KONU TEK KELİME İLE AÇILMAMAIŞMIYYDI YAAFF =))
NEYSE HADİ İLKİ BENDEN OLSUN =) ÇEKİNGEN DUYGUSAL İNSANCIL MorciveT Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Duygusal, utanga?, anlay??l?.... hehehhee =))) evet kat?l?ommm
heyyyyyyyyy iyi akşamlar herkese kimse var mı sesimi duyan var mı kuuzim nereelrdesin yaa canım sıkılıo akşam akşam bi bakalım dedim ne var ne yok
D?nya ?ap?nda bir anket yap?lm??.
Sadece bir soru sorulmu?: ''L?tfen d?nyan?n geri kalan k?sm?ndaki yiyecek eksikli?ine bir ??z?m ile ilgili ki?isel g?r??lerinizi d?r?st?e belirtiniz.'' ??nk?; -Afrikada insanlar?n''yiyecek''kelimesinin ne anlama geldi?ini bilmedikleri, -Bat? Avrupa'da insanlar?n''eksiklik''kelimesinin ne anlama geldi?ini bilmedikleri, -Do?u Avrupa'daki insanlar?n''ki?isel g?r??''kelimesinin ne anlama geldi?ini bilmedikleri, -Orta Do?u'da insanlar?n ''??z?m''?n ne anlama geldi?ini bilmedikleri, -G?ney Amerika'daki insanlar?n''l?tfen''kelimesinin ne anlama geldi?ini bilmedikleri, -?srail'deki insanlar?n''d?r?stl?k''kelimesinin ne anlama geldi?ini bilmedikleri, -Ve Amerika'daki insanlar?n''d?nyan?n geri kalan k?sm?''n?n ne anlama geldi?ini bilmedikleri ortaya ??km??t?r! Bu anket d?nyay? ?ok g?zel ?zetlemi?... S?ZCE.....
10-02-2006, Saat: 12:12 AM <
paylasimin guzelde guzelim.bu konu buraya sigmaz ki,biz bunu yillardir takipliyoruz bir cozum bulundugunu gormedik...neden mi?bu konularin fikir babalari ve ipini elinde tutanlari once insanlikla sonra aclikla vs yle terbiye etmek lazim...
devami bu alani asar.. yalniz sihirli bir deynegimiz varsa..buda akil kari degil. gecen senelerde su icin savas veriyorlardi..yiyecekten de vazgectiler..cesitli siteler el birligiyle yardimlasma elini uzattilar..gecici cozum uretmek konuyu ne bitirdi nede nokta koydu sadece 3noktayla devam... birilerinin dedigi gibi hersey degismeli..bazen dunyanin tersine donmesini istiyorum..ozamanda belki suan ki bir cok guzellikte tersine doncek! eniyisi kollari sivayip yapabilecegimizi yapmaya calismak tskler |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 193 Ziyaretçi