[YT]j1naqTj3m08[/YT]
Oyku & Berk - Leyla (Super bısı bu ya)
|
Bunlar dehset ikizler ya..!
Benim adim Mecnun senin adin Ley ley ley ley ley Leyla önce kalbimi çaldin sonra yaktin da biraktin kirdin yiktin ahhh yaktin da biraktin beni yaktin da biraktin adi biraz delilikse bunun biraz da uçurum ah uçurum Ley ley ley leyla ley ley ley leyla seni ben ólümüne sevdim askindan öldüm bittim hayat alinca seni ellerimden bir gün olsun bile ben ona küsmedim Aciyor içim Kaniyor içim Simsiyah gözlerin bana bakmaz oldu neden niçin aciyor içim, aciyor içim Raki getir içiyim Sarap getir iciyim Le le le ley leyla le le ley Leyla.. (sözleri idare ediverin.. dinlerken yazdim.. bi kismi kaldi..) Tskler blue_belial
blue_belial
01-18-2008, Saat: 11:18 PM <
Youtube e erısım mahkeme kararıyla engellenmıs.
o yuzden tum forumlardakı Youtube lınklı vıdeolar gecersız kılınmıs
Çok hızlı gelen ünleri aynı hızda yokalacaktır bunların. Çok fazla şımarık ve havalı halleri var. Türk halkı sevmez bu gibileri. Bugün yücelttiği bağrına bastığı gibi yarın bırakıverir. Bu sevgiyi mütevazi bir şekilde havalanmadan ve şımarmadan karşılamak gerekir. Ama ben bunlarda onu göremedim. Yazık...
blue_belial
01-23-2008, Saat: 11:05 PM <
Valla tolga, bende bunları canlı yayında ızleyene kadar ıyı seyler dusunuyodum ama
gecen gun bı eglence prgramında ızledım. bayagı bı yuksekte olduklarından heralde, bole bı degısık haller vardı. dedıgın gıbı. 1 hafta oncesıne kadar bunların sarkılarını dınlıyodum aksama kadar. sımdı pcde bıtane bıle yok... |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
off of super nerde eski avrupa yakasi | soyle | 1 | 516 |
04-08-2022, Saat: 04:42 PM Son Yorum: wildfang |
|
ESI BENZERI OLMAYAN SÜPER BIR FON MÜZIK | MaSaL | 0 | 669 |
09-13-2011, Saat: 02:31 PM Son Yorum: MaSaL |
|
İncir Reçelinin Duygusal Şarkısı Süper... | blade17hakan | 2 | 653 |
06-17-2011, Saat: 12:28 PM Son Yorum: YasSmin |