Vazgecmeyi bastan [b]kabullenmis,nasir tutmus bir yuregim var artik![/b]
[b]Her zaman vazgecmek icin sevmistim seni;Cunku birgun bir yerlerde[/b]
[b]bitecegini,bitmese bile bitirilecegini biliyordum;ama hicbir zaman unutmak icin sevmemistim seni....[/b]
[b]Bastan kabullenmistim gidecegini,yuregimin alevlerle yanacagini.[/b]
[b]herseye ragmen baslamistim bu sevdaya,goze almistim beni bekleyen[/b]
[b]alevleri,yuregime saplanmayi bekleyen sivri oklari....[/b]
[b]Butun eksiklerinle kabul etmis;Butun saf duygularimla sevmistim seni...Delilik miydi? Bilmiyorum....[/b]
[b]Ve simdi gidisini sessiz soluksuz izliyorum. Diyecek tek bir sozum yok;Cunku bunu[/b]
[b]biliyordum:Gidecegini,ardindan yasli gozlerle baka kalacagimi!![/b]
[b]Canim cok yaniyor ama susuyorum,seninde canin yansin istemiyorum.Konussam,gozlerimden bosalacak caglayani tahmin edebildigim icin susuyorum.Icimde ciglik atan kalbimi susturmak icin derin bir nefes aliyorum....[/b]
[b]Gitme demek gelmiyor icimden ama gitmen gerek biliyorum.[/b]
[b]"Aglama sakin ardimdan,sonumuz yoktu bizim,erken olmasi iyi oldu.Biraz canimiz aciyacak ama alisacagiz" diyorsun. [/b]
"Biraz mi??" diyorum icimden BIRAZZ!!!
ve ekliyorsun "Aglama,agladigini gormeye dayanamam,uzulurum....
[b]Yuzumde zoraki bir tebessum susuyorum....Icimden bir ciglik kopuyor:"Mutlu ol iki gozum aglamiyorum.....Herseye ragmen sevdim seni seviyorum.....Ama birsey soylememek, aglamamak icin siktigim dudaklarim mani oluyor sozcuklerin disari cikmasina susuyorum....[/b]
[b]Son bir gucle artik sikmaktan kanayan dudaklarimdan o cok sevdigim Cezmi Ersoz'un sozcukleri dokuluyor:[/b]
[b]"Git kendini fazla sevdirmeden....."[/b]
[b]GIDIYORSUN.......[/b]
SUSUYORUM.....