yani sonuç ne
kansermi olmam gerek
kansermi olmam gerek
donarak ölürsem:D
|
Sağol Kartal ım Asya nın yanlış bişey söylediğini düşünmüyorumAma dediğim gibi hayatınızda yaşadığınız herşeyden iyi yada kötü bir ders almasını bilirseniz aslında neyin ne kadar değerli olduğunu anlarsınız
MaNeSiA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yani sonuç ne Sımdı burda Kötu adam olarak bırının bısey yapması lazım :yikildim::yikildim::yikildim: Iyı adam olarakta benım devreye gırmem lazım:yikildim::yikildim: yanı senın kanser olup benımde öle ıste :yikildim::yikildim::yikildim::yikildim:
tm yaaa öleyimde kurtulun benden
Alıntı: Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Sımdı burda Kötu adam olarak bırının bısey yapması lazım :yikildim::yikildim::yikildim: Iyı adam olarakta benım devreye gırmem lazım:yikildim::yikildim: yanı senın kanser olup benımde öle ıste :yikildim::yikildim::yikildim::yikildim:erol abi fun clubtan birilerinimi çağırsak MaNeSiA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:erol abi fun clubtan birilerinimi çağırsak Nurı alco daha cazıp gelıyo :tey::tey::tey:onlardan cagıralım :ÇD: hem sne ölme Cıkıta olsun :
ewt çiki ölsün
nuri abi süründürüo be erol taş kalpli ama ii birir
aklıma firuzenin ŞarkıSı GeLdü Ya DonaRak ÖlürSemi GörünCe Vardıya ßir Tane Ya €vDe YoKSan :yikildim:
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|