Manyax_boy : Forum kurallarına aykırı mesaj. ( Kişisel bilgilerin sahibinden izinsiz dağıtımı. )
k?z Msn adresLEriii
|
07-13-2006, Saat: 03:49 PM <
bişş sorcm bu yaptıın doğrumu snce ! Yargılmk bna düşmes tabeki de ama aynı olayın senn başına gldiin düşünsene !!! Bnm başıma gldi kötü bi oly bnce doğru diil ! Wermedn önce bi daa din derim men !!!
Hepsi De sallama deqiL kardeş...
Tam1_manaqq aşalamana ne qerek farr )=)=)=)= MenDe Kaynaktan aldım internet te aatım punlarıı )=)=)= Purada tüstüm sana )=
07-13-2006, Saat: 03:56 PM <
küsmeee w lütfen bni yanlış anlama !!! Ama int yada ark farketmes ndn böle bişee elçi oldun diorum ..? Bnm 2 gün önce daıtılmış böle msn adresim 2 gndür onla uğraşıodm anlayabilirorum yane ! Kötü bi şee yane Böle bişee alet olmk güsel diil derim men ! Tabe senn seçimin ! Bn sadeece fikrimi söldm ! Oki küsmek darılmk yoqh !
07-13-2006, Saat: 04:03 PM <
önce qit yıka güsel bi dezenfekte et !!! snra çamaşır suyunda dursun 1 saat kdr , Snra cifle iice ! Snra haber wewr öpcem ben !!! Ama çamaşır suyndan snra fln kötü kokar bide güsel kokan bi sabunla yıkamayı unutmma ! Snra mazallah eline faln kusarım bidaaa ykmk zornda kalırsın
üLmem Mii o zaman BEaa qıyacan MI pana )=)= Dost pildik hayin Çıktın =(((
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi