Langırt masası aLsam sana
|
Phen..!!
|
|
01-23-2008, Saat: 10:29 AM <
İİiİiiDee.. ßu KıssLa Phen Choq FarKLı Ki$iLeRzz.. NereMiz ßenzio anLayamaDm... :S
01-23-2008, Saat: 10:34 AM <
ZZeYYNNePP Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ßnCe fzLa hyaL kurmayn kızn proFiLnde İm Lesbian yaSıo Yhaa Sn Ndn Kendi KafaNa Göre TaqıLıoSun Sheq€r.. OooO KısSss Phen DeiLm NereMmiiSss ßenSiiOoo Yhaa.. O Less.. oLaßiLir Amaaa O ÖyLee ßen DiiLimm.. İstersnzz ßi Gös DoqTorNa Gidn Oo Szi GÜseL TedaVi €deßiLiRrr... miley20: miley20: miley20:
01-23-2008, Saat: 10:50 AM <
Sen en iiiSi veR msn Ni ßana Cam ac ßkaLm.Görürüz o zaman kim kfaSına qöre takıLıyomu$h
ArKaDaşlar OlaßiLir Kız €mo ÇünKü ZaTen BeLLi OluO €mo olduğu Güselsin Canımm Çok hşuma gder böle TipLer
chatlaq Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ArKaDaşlar OlaßiLir Kız €mo ÇünKü ZaTen BeLLi OluO €mo olduğu Güselsin Canımm Çok hşuma gder böle TipLer Senın aklına yatıyomu hem trabzonlu olup hem emo tıpı olmak ![]() :ben kac senedır ıstanbuldayım daha böle tıpe raslamadım ![]() ![]() ![]() trabzonda buna ızın mı verırler![]() ![]()
TraBzonLumuymuş
ßiLmiyorum Olabilirde olmayabilirde blki emo sitesinden çalmıştır neyse ya kız şmdi yanlış anlamasın yaLanCı FaLan Diyomuş gibi oLuCak :S
01-23-2008, Saat: 05:12 PM <
diomus fln gibi olucak deil harbi harbi bu bulmus bi siteden resimleri koymus bizide yedirmeye calisio ama yemedik kimler geldi kimler gecti bu siteden yalancilari barindirmayiz
|
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
| Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
| Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
| Uzun bi aradan sora phen :D | aLy&#8482; | 11 | 1,327 |
06-02-2008, Saat: 11:31 PM Son Yorum: *Asİ-yÜrEk* |
|
| Bu Da PHen oLuoRm öğğ | LaneDLy.SheyTan | 5 | 880 |
05-26-2008, Saat: 08:51 PM Son Yorum: MorciveT |
|