teşşekkür ederim bence seni kendine getirdi bu he ne dersin hadi inkar etme
ci?erlerimde kokun.....
|
Firari Fırtına
10-02-2006, Saat: 12:38 PM <
YARGI? Adlı Kullanıcıdan Alıntı:te??ekk?r ederim bence seni kendine getirdi bu he ne dersin hadi inkar etme Walla ?yle ... ?nkar edecek halmi kald? bende Y?re?ine sa?l?k valla ... Sevg ...
seninde yüreğine sağlık allam ya ben kendimi yeteri kadar özlem içine sokuyorum sanada bulaştırdık biraz daha galiba sendeki de katlandı
Firari Fırtına
10-02-2006, Saat: 12:44 PM <
Bazı zamanlar aklıma getirmemek için çeşitli uğraşlar veriyorum hep , Mesafeler elbette zorun değildir yürek için ama insan yinede hasretine bağlı yaşamdan özlemden bıkıyor , bir yere kadar diyorsun içinden ama hep sabırlada bekliyen sen oluyorsun . Benimkisi böyle işte ama sonu varmı bilinmez , neye nasıl sesleneceğimi şaşırmış vaziyetteyim . Can sağolsun Yargıç efendi , can sağolsun ...
Sevg ... F?rT?na G?N?L Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Baz? zamanlar akl?ma getirmemek i?in ?e?itli u?ra?lar veriyorum hep , Mesafeler elbette zorun de?ildir y?rek i?in ama insan yinede hasretine ba?l? ya?amdan ?zlemden b?k?yor , bir yere kadar diyorsun i?inden ama hep sab?rlada bekliyen sen oluyorsun . Benimkisi b?yle i?te ama sonu varm? bilinmez , neye nas?l seslenece?imi ?a??rm?? vaziyetteyim . Can sa?olsun Yarg?? efendi , can sa?olsun ... SON DED???N NED?RK? FIRTINA ?NSANLARIN KEND? KEND?NE HAZIRLADIKLARI ?EY DE??LM?D?R.DE??LM?D?R K? B?ZLER EL?M?ZDE BULUNAN DE?ERLERDEN NE ?STERSEK ONU ALIRIZ.HER ACI ???NDE SAKLAR B?R TATLI HER HASRET HER ?ZLEM ASLINDA KAVU?MAK ???N AMA? YARATMAZ MI? SABIRLI ADAM AKILLI ADAMDIR DERD? BABAM...CAN SA?OLSUN ?A?IRMAK ZORDUR BANA G?RE BELK?DE HADD?NDEN FAZLA ZOR OLAN TEK ?EY ??TE NE YAPACA?INI B?LMEDEN KARAYA ATILMI? BALIK G?B? ?IRPINMAK....
Firari Fırtına
10-02-2006, Saat: 01:08 PM <
Yavv ben unutmaya çalışıyorum sen ha bire aklıma getiriyorsun .. Bu konuda düşman gibisin valla . Az sus yahuu konuyu değiş , valla kötü oluyom
Sevg ... F?rT?na G?N?L Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Yavv ben unutmaya ?al???yorum sen ha bire akl?ma getiriyorsun .. Bu konuda d??man gibisin valla . Az sus yahuu konuyu de?i? , valla k?t? oluyom neyse hadi bakal?m a?lama sende sus art?k iyi ol bak admin sana sevgide g?ndermi?
ya tammam bak ağlama ben sana mail atıyorum 99 gr ama idareli kullan admini yorma bidaha masraf etmesin he o 1 gr mıda kendime aldım paylaşırsın dimi
Firari Fırtına
10-02-2006, Saat: 01:15 PM <
Ne demek paylaşırmısın yaaa ...
50 gr mı sende kalsın ... Fazla çarpma ama haaaa Sonrada Admin e 200 gr taze Neşe gönderelim kabul ederse tabi ... |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi