Yavv Neşe kız değil haa yani mutluluk neşe vs.. gibi
ci?erlerimde kokun.....
|
ZUHAHAHHAHAHAHA ANLADIM FIRTINA ADMİN KABUL EDECEKTİR PAYLAŞIM İÇİN SAĞOL AMA BEN 1 GR İSTİYORUM GERİSİNİ SANA GÖNDERİYORUM :d:d:d
Firari Fırtına
10-02-2006, Saat: 01:25 PM <
Tamam amlaştık ...Gönder gelsin ....
En jüzel cay , doğus jay ( canım çay çekti yaa )
İYİDE AGA SENDE SÜREKLİ BİŞEYLER İSTİYON hangisi çaymı mutluluk mu????
Firari Fırtına
10-02-2006, Saat: 01:30 PM <
Valla sayenizde mutluyum Allaha Şükür ...
Ben çay alim
iyi o zaman çayın nasıl olsun bak yanlız bizde öyle sallama falan olmaz has demleme çay var böyle birde odun ateşinde pişiriyoruz çayımızı...
Firari Fırtına
10-02-2006, Saat: 01:35 PM <
Off yaa değme keyfime valla o zxaman ... Beraber içelim Yargıç efendi şöle karşılıklı , bende alırım elime sazımı sana bir kaç resital geçerim valla
F?rT?na G?N?L Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Off yaa de?me keyfime valla o zxaman ... Beraber i?elim Yarg?? efendi ??le kar??l?kl? , bende al?r?m elime saz?m? sana bir ka? resital ge?erim valla bak saz dedinmi e?lik etmeden duramam k?sa sap uzun sap hangisi
Firari Fırtına
10-02-2006, Saat: 01:40 PM <
Kısa sap bağlama ... 22 yıldır elimde ve hiç bırakmadım , herhalde eşlik edecen yani , yan gelip yatmak yok
F?rT?na G?N?L Adlı Kullanıcıdan Alıntı:K?sa sap ba?lama ... 22 y?ld?r elimde ve hi? b?rakmad?m , herhalde e?lik edecen yani , yan gelip yatmak yok YOK KONU BA?LAMA OLUNCA YAN GEL?P YATAMAM ZATEN BENDE AZ BU?UK ?ALARIM ZATEN HALA KURS ALIYORUM HALA YILLAR SONRA ZATEN D?N GECE R?YAMA G?RD? BA?LAMAM |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi