EVET YANLIŞ DUYMADINIZ EN KÖTÜ KARNEYİ GETİREN DUYGUSUZ.COM ÜYESİNE BİR BİSİKLET BABASINDAN DAHA HIZLI KAÇABİLMESİ İÇİN
:tey::tey::tey::tey: :yikildim::yikildim::yikildim:
En Kötü Karneyi Getirene Bir Bisiklet
|
01-25-2008, Saat: 12:59 AM <
EVET YANLIŞ DUYMADINIZ EN KÖTÜ KARNEYİ GETİREN DUYGUSUZ.COM ÜYESİNE BİR BİSİKLET BABASINDAN DAHA HIZLI KAÇABİLMESİ İÇİN
01-25-2008, Saat: 01:05 AM <
tabiki ben sizin karnenizde kırık olmasını istemem
düşündümde bana ne çalışın kırık getirmeyin
01-25-2008, Saat: 11:17 AM <
:yikildim::yikildim::yikildim::yikildim: Alemsin Gökhan peki verilcek bu bisiklet dediğin gibi olursa
:yikildim:harika bir düşünce gökhan kutluyorum
bizim kuzene lazım olabilir o kadar para hacadılar yazık valla ona değil paralara acıyorum o yatırımı bana yapsalar prafösür olmuştum be
01-25-2008, Saat: 12:51 PM <
yha bisiklet olmasın motor bisiklet filan olsun bisiklett kotüü yha
01-25-2008, Saat: 02:05 PM <
qökçe nil Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yha bisiklet olmasın motor bisiklet filan olsun bisiklett kotüü yhaistersen uçak falan ayarlıyım
01-25-2008, Saat: 02:06 PM <
Yorgun Yürek Adlı Kullanıcıdan Alıntı::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim: Alemsin Gökhan peki verilcek bu bisiklet dediğin gibi olursasağol abla olsun ya aramızda kalsın tek tekeri patlak olucak babasından kaçamıcak
01-25-2008, Saat: 02:08 PM <
HIÇKIRIK Adlı Kullanıcıdan Alıntı::yikildim:harika bir düşünce gökhan kutluyorumeminim olurdun sende o ışık var pardon yanılmışım o ışık lambadan geliyomuş
Öyle bir karne için babada ki ayaklar uçak motoru gücünde ve hızındadır sanırım. Yani kaçış yok :hihi
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Kırmızı bisiklet | (¯`•._ αѕιÏÑєη | 24 | 1,445 |
04-05-2008, Saat: 03:31 PM Son Yorum: (¯`•._ αѕιÏÑєη |
|
üniversiteli kizın babasına kotu haberı verişi)))) | rocker_nergiz | 8 | 528 |
08-01-2007, Saat: 10:27 AM Son Yorum: rocker_nergiz |