Zaman sevdaya akıyor...
Sanırım öyle oluyor..
Yüreğine sağlık.
Sanırım öyle oluyor..
Yüreğine sağlık.
Sevda Zamanı ..
|
Zaman sevdaya akıyor...
Sanırım öyle oluyor.. Yüreğine sağlık.
Evet, Sevda zamana akıyor ..Zehirli zamanlar inat ..
Teşekkürler Adem .. Sevgiyle kal .. Sensizliğin senfonisi yerine, gözlerinde bestelediğim türküyü çalıyorum .. Bulutlar kulaklarıma nameler anlatırken, çocuksu yüzüm bir tebessüm acıp, Beyaz düşen saçlarıma ise yıldızlar konaklıyor .. İnsanı, yaşamı, sevdayı anLatan bu dizelere bayıLdım. Teşekkrlerim size ve yüreğinizedir.
Sensizliğin senfonisi yerine,
gözlerinde bestelediğim türküyü çalıyorum .. Bulutlar kulaklarıma nameler anlatırken, çocuksu yüzüm bir tebessüm acıp, Beyaz düşen saçlarıma ise yıldızlar konaklıyor .. İnsanı, yaşamı, sevdayı anLatan bu dizelere bayıLdım. Teşekkrlerim size ve yüreğinizedir. Sensizliğin senfonisi yerine,
gözlerinde bestelediğim türküyü çalıyorum .. Bulutlar kulaklarıma nameler anlatırken, çocuksu yüzüm bir tebessüm acıp, Beyaz düşen saçlarıma ise yıldızlar konaklıyor .. yüreğine sağlık gök güzel bir şiir ya ağlıcaktım nerdeyse:'( yüreğine sağlık yüreğien dert görmesin canım
ya bu arkadaşım duygusuzu en temiz kalpli insanı şiirleride kendisi gibi güzel
aKMeL Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ya bu arkadaşım duygusuzu en temiz kalpli insanı şiirleride kendisi gibi güzel Teşekkürler canım arkadaşım, o senin temiz kalpliliğin .. Sevgiyle kal .. |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
?? noktal? bir sevda b?y?tt?m sol yan?mda | eRCi | 9 | 441 |
04-03-2022, Saat: 10:19 PM Son Yorum: wildfang |
|
Camdan Bir Kalp İle Sevda! | Alem-i Sı@r | 7 | 830 |
06-28-2011, Saat: 12:41 PM Son Yorum: Alem-i Sı@r |
|
Gurbetteki sevda'm | konyArnhem | 4 | 634 |
05-16-2011, Saat: 10:55 AM Son Yorum: YasSmin |