sehrinaz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Slm ben burcu 24 yaışda edebiyat öğretmeninyim forum okadar sıcak ki üye olasım geldi hepiniz çok tatlısınız umarım hoş vakit geçiririz muckss
hoşgeldin burju....bu forum da hoş vakit gecireceginden emin ol jnm:tey:
Merhaba.....
|
sehrinaz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Slm ben burcu 24 yaışda edebiyat öğretmeninyim forum okadar sıcak ki üye olasım geldi hepiniz çok tatlısınız umarım hoş vakit geçiririz muckss hoşgeldin burju....bu forum da hoş vakit gecireceginden emin ol jnm:tey:
günaydın hocam sanırım dün karneleri dağıttınız umarım öğrencileriniz ii notlar almıştır
günaydın ewt dağıttık tabi iyisi de war kötüsüde öğrencilik bu her ikisi de olabilir sen öğrencimisin adyge?
yok hocam ben okulu bitireli yıllar oldu öle bi derdim yok yani
hımm valla öğrencilik rahat iş aslında ama karnen iyi olursa.....şimdi bütün akrabaları dolaşıp karne parası toplamak vardı ))))
hocam yok ben eskiden beri karne parası toplamadım ama karnesi ii olanlar toplasınlar tabi
bu arada bi karnede bana verseniz yıllar önce yapmadığımı şimdi yapayım bende para toplayayım tabi inanırlarsa bana adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hocam yok ben eskiden beri karne parası toplamadım ama karnesi ii olanlar toplasınlar tabi ya hemşom olmasan sen kesin Kayseri lisin derdim hea
))))) bence de ercana katılıyorum kayserili potansiyeli var sende adyge...
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
merhaba | alpppp | 15 | 821 |
04-14-2022, Saat: 08:39 PM Son Yorum: wildfang |
|
merhaba | tRibu | 15 | 688 |
04-14-2022, Saat: 09:58 AM Son Yorum: wildfang |
|
merhaba | seboist | 29 | 984 |