ben çıktım
leyla çıksın
leyla çıksın
Allttan kim çıkar
|
01-26-2008, Saat: 02:14 PM <
Annatim abi : adamin biri (kendisi taninir sizin tarafinizdan)tanirsiniz yani onu; onu gordum ben ona dogru kosuomusum bole oda duruo ölece ama ben kosuom kosuom yol bitmio oda durmus seyredio utanmadan sende gelsene diorm sen biraz daha gel gelicem bende dedi. olece tlf alarmi caldi uyandim
PemBe Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Annatim abi : adamin biri (kendisi taninir sizin tarafinizdan)tanirsiniz yani onu; onu gordum ben ona dogru kosuomusum bole oda duruo ölece ama ben kosuom kosuom yol bitmio oda durmus seyredio utanmadan sende gelsene diorm sen biraz daha gel gelicem bende dedi. olece tlf alarmi caldi uyandim Ruyaya bak Pembe dızı gıbı ..Bu ara cok dızımı ızlıyon sne Pembem
01-26-2008, Saat: 02:19 PM <
buara deil tvde dizi olsn yeter izliom ama nebiliim tuhaf ben slk slk ruya gorenlerden deilim ztn ruyalarimda hiç cikmaz
PemBe Adlı Kullanıcıdan Alıntı:buara deil tvde dizi olsn yeter izliom ama nebiliim tuhaf ben slk slk ruya gorenlerden deilim ztn ruyalarimda hiç cikmaz EStagfurulllah ben öle demedım sakasına sölemıstım..ama guzle ruyaymıs
01-26-2008, Saat: 02:21 PM <
adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:güzel bir rüyaymış pembe tbrkler tskLer adyge55cim
rica ederim pembe ara sıra rüyalarını paylaşırsan sevinirim
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Kac cikar ? | BiRiciGim | 1 | 633 |
03-15-2008, Saat: 03:59 PM Son Yorum: Yenemuko |