:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Allttan kim çıkar
adyge55
ben çıktım

leyla çıksın Big Grin
Ara
ѕαкℓı@мѕı@η
Annatim abi : adamin biri (kendisi taninir sizin tarafinizdan)tanirsiniz yani onu; onu gordum ben ona dogru kosuomusum bole oda duruo ölece ama ben kosuom kosuom yol bitmio oda durmus seyredio utanmadan sende gelsene diorm sen biraz daha gel gelicem bende dedi. olece tlf alarmi caldi uyandim
Ara
EndLess
PemBe Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Annatim abi : adamin biri (kendisi taninir sizin tarafinizdan)tanirsiniz yani onu; onu gordum ben ona dogru kosuomusum bole oda duruo ölece ama ben kosuom kosuom yol bitmio oda durmus seyredio utanmadan sende gelsene diorm sen biraz daha gel gelicem bende dedi. olece tlf alarmi caldi uyandim

Ruyaya bak Pembe dızı gıbı ..SmileSmileSmileBu ara cok dızımı ızlıyon sne Pembem SmileSmileSmile
Ara
ѕαкℓı@мѕı@η
buara deil tvde dizi olsn yeter izliom Big Grin ama nebiliim tuhaf ben slk slk ruya gorenlerden deilim ztn ruyalarimda hiç cikmaz
Ara
EndLess
PemBe Adlı Kullanıcıdan Alıntı:buara deil tvde dizi olsn yeter izliom Big Grin ama nebiliim tuhaf ben slk slk ruya gorenlerden deilim ztn ruyalarimda hiç cikmaz

EStagfurulllah ben öle demedım sakasına sölemıstım..ama guzle ruyaymıs SmileSmileSmileSmile
Ara
adyge55
güzel bir rüyaymış pembe tbrkler Big Grin
Ara
ѕαкℓı@мѕı@η
içinde gordugum insanin oldugu hersey guzel Wink
Ara
ѕαкℓı@мѕı@η
adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:güzel bir rüyaymış pembe tbrkler Big Grin

tskLer adyge55cim
Ara
adyge55