yildiz_gozlum Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yok ben verrim kendim
olmaz ezgi tahsilattan ben sorumluyum hocam her ne kadar ücret istemesede sen yine ücreti bana ver bu paralar size yok su elektrik olarak geri gelecektir
Merhaba.....
|
yildiz_gozlum Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yok ben verrim kendim olmaz ezgi tahsilattan ben sorumluyum hocam her ne kadar ücret istemesede sen yine ücreti bana ver bu paralar size yok su elektrik olarak geri gelecektir
ne yani gökhan notmu istion hocamdan sen şimdi not içinde ücret ödemelisin önce para sonra şiir sonrada not
Öğretmen hanım yapmayın bu Ezgi sonra kötü alışacak bütün kompozisyonlarını size yazdırmaya kalkacak
YARGIÇ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Öğretmen hanım yapmayın bu Ezgi sonra kötü alışacak bütün kompozisyonlarını size yazdırmaya kalkacak yahu ortak bırak alışsın para var işin sonunda hocayı caydırma şimdi
01-26-2008, Saat: 06:43 PM <
hocammmmmmmurat abi saçımı çekti öğğğğğğğğ yılmaz abi versene silgimi öğğğğğğğğ vurmayın bak öğretmenime derim
çikitamuz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hocammmmmmmurat abi saçımı çekti öğğğğğğğğ yılmaz abi versene silgimi öğğğğğğğğ vurmayın bak öğretmenime derim vay iftiracı vay sen ders çıkışı kaybolma sakın biyere köşede bizi bekle
01-26-2008, Saat: 06:50 PM <
ercan abi karne nasıl
benim edebiyat zayıf hoca taktı bize |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
merhaba | alpppp | 15 | 821 |
04-14-2022, Saat: 08:39 PM Son Yorum: wildfang |
|
merhaba | tRibu | 15 | 688 |
04-14-2022, Saat: 09:58 AM Son Yorum: wildfang |