[YT]SY6Cq23Iqvo[/YT]
istanbul ağlıyor--gülay
|
01-26-2008, Saat: 01:17 AM <
bu kadının sesine bayılıyorum hele bu şarkı çok güzel
kocaeli ağlıyorrrr sen ağlıyorsun
01-26-2008, Saat: 01:50 PM <
[b]Tirende Biletsiz Sevdalar Vardı[/b]
[b]Vagonlar Kaçaklara Göz yumarlardı [/b] [b]Aksada Yüreklere Kar Pınarları[/b] [b]Sevdanın Arkası Var Ardı Bahardı[/b] [b]İstanbul Ağlıyor Sen Ağlıyorsun [/b] [b]Hadi Git Git Artik Ne Duruyorsun[/b] [b]Yolcular Hep Kacak Bizse Tutuklu [/b] [b]Gözler Ağlıyor Tutkulu Çocuksu [/b] [b]İstanbul Ağlıyor Sen Ağlıyorsun [/b] [b]Sevdiğin Bekliyor Ne Duruyorsun [/b] [b]Yıldız Avlarım Göğün Mavisinde[/b] [b]Her Dem Bakışlarına Gözlerinin[/b] [b]Deryasında Pusu Duran Ellerimi[/b] [b]Sana Tuzaklarım Her Tetik [/b] [b]Düşürdüğümde Gözlerin Ölüme[/b] [b]Az Kalırım Yanlız Gördü Ya Gelir [/b] [b]Bende Kalır Yalnızlık Uzar Geceler[/b] [b]İstanbul Yağmur Yağar Karla [/b] [b]Karışık Kari Ayıklar Yağmur Kokularını[/b] [b]Alırım Koynuma Ot Koyarım Göz [/b] [b]Ucuma Anlarım Yine Yangın Yine [/b] [b]Hasret Yakınan istanbuldan Düsen Payıma[/b] [b]Bide Yüzünün Giderken ıslaklığı [/b] [b]Gül Damlası Düşmüş Ateş Yurduydu [/b] [b]Dağlara Dil Uzatan Narlı Kuyuydu Yağsada[/b] [b]Gönülere Gam Geceleri Ceren Yarasında[/b] [b]Ask Büyütürdü Yaksa da Gönülleri Gam [/b] [b]Geceleri Ceren Yarasında Dert Büyütürdü [/b] [b]İstanbul Ağlıyor Ben Ağlıyorum Hadi Kalk Gel [/b] [b]Artik Dayanamıyorum Yolcular Geldiler Sen [/b] [b]Yoksun içinde Yüreğim Can Veriyor Acılar içinde.[/b] [b][b]Gökhancığım çok güzel bir parça [/b][/b] [b][b]bende sözlerini ekliyorum.. [/b][/b]
01-26-2008, Saat: 02:03 PM <
aMyLee Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bu şarkısı çok güseL sağoL payLaşım içinnbirşey değil
01-26-2008, Saat: 09:58 PM <
chatlaq Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Thankss mikiison uyarışım gökhan Alıntı:[/i][/SIZE] Bu sarkıyı dinleyince bi baska oluyorum, ve yüregime bir hüzün çöküyor .. Harika bir parça gerçekten .. Tesekkürler Gökhancım .. |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Kürsat - Istanbul'da Bır Yarım Var | EndLess | 6 | 1,214 |
03-14-2021, Saat: 01:08 PM Son Yorum: badelie |
|
Gülay ♫ Telli turnam selam götür | ZencefiL | 4 | 657 |
02-28-2012, Saat: 10:03 AM Son Yorum: ZencefiL |
|
gülay-ellerini çekip benden | ZencefiL | 6 | 652 |
02-28-2012, Saat: 01:02 AM Son Yorum: ZencefiL |