GєCєLєRเN єFєN๔เSเ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:uysada uymasadaaa ben yaxptımm janımsusma sustukça sıra sana gelecek
şimdilik bunla idare etcennn sus ve otut bakım yerinee ses çıkarmaaaa....
Forumun çirkinlerinden Çirkinliğine dair İtiraflar :)
|
Ati abi ben bişey demedim sen çirkinliğimi tescilledin
yanlız şöyle bir durum var bu yaptığınlabenim dilime düşme tehlikesini kayıtsız şartsız göze aldığın anlamına geliyor dimiyanlış anlamadım YARGIÇ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ati abi ben bişey demedim sen çirkinliğimi tescilledin yok yok yılmasımmmm herşeyii planlı yaptımm biliyorum kiii şimdi bi kulp takarsın banaa ama ben burda olurmuyumm işte o birass sorrr janımm... MaNeSiA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:susma sustukça sıra sana gelecek bence dee sıra sana geldide geçiyorrr bayan asiaa...
Merak etme abi bendeki sabır bi taşta varBen hazırlar beklerimSen gelince eklerim
pckopat..
Annemin sabah bulantilari beni dogurduktan sonra başlamiş.. hatta hatirliyorum da ona ilk sarilmak istedigimde"lutfen sadece arkadaş kalalim" demişti :yikildim: Âh be.
01-27-2008, Saat: 04:56 PM <
yıldız gözlüm..
- Bir keresinde de beni fidye icin kacirmişlardi ve bir parmagimi kesip babama gondermişlerdi, babam da "bu parmaktan cikaramadik, daha fazla kanit gonderin" diye cevap yazmişti" ati sen simdi ben cirkin degilim o yuzdende bu listeye kendimi yazmadim mi demek istiyon eline saglik ama parmagimdan tanimamalari normal yildiz_gozlum Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yıldız gözlüm.. ay janım valla sen çok akıllısınnn çirkin olmadıımı hemen annadın falla... PCKoPaT Adlı Kullanıcıdan Alıntı:pckopat.. falla herhalde en yakışanı sana geldi pckom bu kadar neşelerndiine göree... |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
ErkekLerin Agzından İtirafLar.. | Böcük | 7 | 727 |
12-08-2007, Saat: 06:04 PM Son Yorum: MaNeSiA |
Konuyu Okuyanlar: 9 Ziyaretçi