Geçen hafta cumartesi günü sağolsun Antisos (namıdeğer Musti ) beni Bursa otogarın da karşıladı. Onunla as merkeze gittik, yanımızda kocaman 2 çanta...Sağolsun askeri çantayıda hiç indirmedi sırtından bizim Musti ... Askerliğe iyi hazırlık yaptı anlicanız. Herneyse as merkezin içinde o kocaman iki çantayla gezerken, ara sıra güzel pozlar verip, hoş resimler çekildik. Ordan çıktık Bursa İl Jandarma komutanlığına doğru yavaş yavaş yol alırken, yolda gördüğümüz hayırsever vatandaşlarda bizim fotoları çektiler. Ama nizamiyenin önünde bütün film koptu ... Benim aç gözlülüğüm ve poz verme merakım yüzünden komutan Fotoğraf makinesinin içindeki pozu aldı ve çöpe attı...Ne olmuş sanki nizamiyenin girişinde tek bi kare fotoğraf çekilmişsem... Ahh Ahhh, bende şans olsa anam kız doğururdu zaten...
Kardeşim hakkını helal et, o gün seni çok yordum valla... Yormakla kalmadım epeyde beklettim. Ama emin ol, bunu telafi edicem. Seninle Uludağa çıkıcaz. Oraya giderken yanımıza 2 de güzel kız... Çantaları bizim taşımamıza gerek kalmicak, o güzel kızlara taşıttırıcaz..
Herneyse arkadaşlar, aramızda böyle yardımsever, böyle iyi kalpli dostlarda var işte...
Çok çok tşk ederim kardeşim... İnş bi çarşı iznimde tekrar görüşücez.
Kardeşim hakkını helal et, o gün seni çok yordum valla... Yormakla kalmadım epeyde beklettim. Ama emin ol, bunu telafi edicem. Seninle Uludağa çıkıcaz. Oraya giderken yanımıza 2 de güzel kız... Çantaları bizim taşımamıza gerek kalmicak, o güzel kızlara taşıttırıcaz..
Herneyse arkadaşlar, aramızda böyle yardımsever, böyle iyi kalpli dostlarda var işte...
Çok çok tşk ederim kardeşim... İnş bi çarşı iznimde tekrar görüşücez.