Ezgi merak etmeAti geldiğinde ona sürprizim olacak
Forumun çirkinlerinden Çirkinliğine dair İtiraflar :)
|
yıldız gözlüm..
- Bir keresinde de beni fidye icin kacirmişlardi ve bir parmagimi kesip babama gondermişlerdi, babam da "bu parmaktan cikaramadik, daha fazla kanit gonderin" diye cevap yazmişti" :yikildim: :yikildim: :yikildim: GєCєLєRเN єFєN๔เSเ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bence dee sıra sana geldide geçiyorrr bayan asiaa...:pisik: annem 21 yıldır sustuğumu görmedi siz hiç görmeyeceksiniz::: YamuQ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yıldız gözlüm.. gülme janım sıra sanada gelebilir bigün kimbilir.... speedy_girl Adlı Kullanıcıdan Alıntı:t$KL€r Güz€L paYLA$ImlaRıNdAn ÖTÜrü ... sol janım ben tşk ederim sana begenmenden ötürü.... MaNeSiA Adlı Kullanıcıdan Alıntı::pisik: yazık o anneye seni dogurcana taş doursaymışş dermişimm..... YARGIÇ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ezgi merak etmeAti geldiğinde ona sürprizim olacak süprizleri sevmem janım benim sen gel vazgeç bu sevdadan....
01-27-2008, Saat: 06:53 PM <
asmalarda üzüm yosmalarda gözüm biraz daha büyüsem çapkınlıkta sözüm
abi herşeye tutuyo yaşım ne çirkin şeyiz biz ya çikitamuz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:asmalarda üzüm yosmalarda gözüm biraz daha büyüsem çapkınlıkta sözüm abicim bende nasıl isimler yazmışım yaa herkes kabul ediyo çirkinligini nası bi iş annamadım ha demekki burdaki herkes mütevazi.... |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
ErkekLerin Agzından İtirafLar.. | Böcük | 7 | 725 |
12-08-2007, Saat: 06:04 PM Son Yorum: MaNeSiA |
Konuyu Okuyanlar: 6 Ziyaretçi