abi çirkin değilim desem nolcak ki
Forumun çirkinlerinden Çirkinliğine dair İtiraflar :)
|
çikitamuz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:abi çirkin değilim desem nolcak ki ne olcak yalan sölemiş olcan olummmm...... GєCєLєRเN єFєN๔เSเ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ne olcak yalan sölemiş olcan olummmm......çirkin kızın sevgiliside çirkin olur MaNeSiA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:çirkin kızın sevgiliside çirkin olur nasıl asia cımmm bak inan bana çirkin bayanı erkek kabul eder aMA çirkin erkegi hiçbir kadın kabul etmes örnek:çikitamuz.... GєCєLєRเN єFєN๔เSเ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:nasıl asia cımmm bak inan bana çirkin bayanı erkekben ederimmiley17: erdem bu siteye girdiği an öldüğüm andır:yikildim:
01-27-2008, Saat: 07:13 PM <
GєCєLєRเN єFєN๔เSเ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:nasıl asia cımmm bak inan bana çirkin bayanı erkekkim beni kabul etmicek beni kabul etmicek kadının anlını karışlarım MaNeSiA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ben ederimmiley17: anlaşıldııı çokmu çirkin kıssss işte bu vahimm bee... çikitamuz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kim beni kabul etmicek beni kabul etmicek kadının anlını karışlarım hessahmıııııı .. çikitamuz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kim beni kabul etmicek beni kabul etmicek kadının anlını karışlarımaldık ya işte gözün doysun |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
ErkekLerin Agzından İtirafLar.. | Böcük | 7 | 725 |
12-08-2007, Saat: 06:04 PM Son Yorum: MaNeSiA |
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi