Farz-ı misal yaptım yani
Yönetim ve tüm üyelere
|
Bu ilk be?in i?inde miyim 1
2. side ka??nc? s?raday?m 3. s?de can?m benim sa?olas?n, biliyoruz de?erini.. F?rT?na G?N?L Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Sevgili Y?neticiler ve Forum ?yeleri ...
ilk beş kim acep =D merak sadece =)) kalmana sevindim fırtına doru konuşmak gerekirse seni ilk kız sanmıştım ve sinir olmuştum sana konuşmalarından dolayı ama yanılmışım ... =)))
Firari Fırtına
10-03-2006, Saat: 04:17 AM <
MorciveT Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Bu ilk be?in i?inde miyim 1 MorciveT Can dost ... ?lk be?de bir numarada sen vars?n , san?r?m bunu s?ylememe gerek bile yokdu , ikinci s?rada elbetteki Tuti ..... Bende sizlerin de?erini biliyorum ve burday?z i?te Sonuna kadar hemde .....Te?ekk?rler ... Sevg ...
Firari Fırtına
10-03-2006, Saat: 04:18 AM <
p?r!k!z! Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ilk be? kim acep =D merak sadece =)) kalmana sevindim f?rt?na doru konu?mak gerekirse seni ilk k?z sanm??t?m ve sinir olmu?tum sana konu?malar?ndan dolay? ama yan?lm???m ... =))) Ablan Kurban Olsun Sana ... F?rT?na G?N?L Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ikinci s?rada elbetteki Tuti ..... Bende sizlerin de?erini biliyorum ve burday?z i?te Sonuna kadar hemde .....Te?ekk?rler ... H?mm... Tamam o zaman abi aram?zdaki her?ey bitti...:p Hehee can?ms?n... Te?ekk?r bizden sana gelsin...
Firari Fırtına
10-03-2006, Saat: 12:30 PM <
Tuti kardeş , herşey gönlümüzce olsun dimi ?? Öyle yani ...
10-03-2006, Saat: 12:54 PM <
G?demezs?nnn Zatennn Ben? Nasil Birakirsiinnn Cnmcm
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
bütün üyelere okusun... | CReATuRE | 32 | 2,167 |
10-23-2007, Saat: 03:31 PM Son Yorum: djseninim |
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi