ÖLÜM MELEÄžİ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:vayy bee yansımanı görüyorsun galibaaa
Heyy kurban oldugum Allah'im buLduk kaybetmezsek
Höyttt !!
|
01-30-2008, Saat: 05:36 PM <
ÖLÜM MELEÄžİ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:vayy bee yansımanı görüyorsun galibaaa Heyy kurban oldugum Allah'im buLduk kaybetmezsek
01-30-2008, Saat: 05:37 PM <
yildiz_gozlum Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yok yok sen iyi degilsin ? :S:S bak tek öğrenmek istedğim kavga etmek içşin demiyorum üzülüyorum derken çünkü bn kavgacı biri değilim sadece mertle pempe çıkmıyor dimi özür dilerim kendisinden ve sendende herkesden sinir olunce kendimi tutamıyorum
01-30-2008, Saat: 05:39 PM <
PemBe Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Heyy kurban oldugum Allah'im buLduk kaybetmezsek bak tmm çirkinm şeyler yazdım öüzr dilerim tek merttle aranda birşey varmı yokmu özür dilerim
ÖLÜM MELEÄžİ Adlı Kullanıcıdan Alıntı::S:S bak tek öğrenmek istedğim kavga etmek içşin demiyorum üzülüyorum derken çünkü bn kavgacı biri değilim sadece mertle pempe önce yazilanlari iyice Oku anla sonra yorum yap ama biz anladik ztn nasil biri ile muhattap oldugumuzu ondn pek umursamadik sqpa tsk ederim sanada
:yikildim:
paparazziye yazacam flash flash flash mertin actigi hoyt konusunda kiskanclik faciasi kiskanan olum melegi kizlari topa tuttu
01-30-2008, Saat: 05:40 PM <
noluyo burada yaaaa arkadaşlarlar sükunete davet ediyorum davetimi red eden olursa zorla getiririz önemi yok
01-30-2008, Saat: 05:41 PM <
PemBe Adlı Kullanıcıdan Alıntı:önce yazilanlari iyice Oku anla sonra yorum yap ama biz anladik ztn nasil biri ile muhattap oldugumuzu ondn pek umursamadik n dmék keLebénK (:
01-30-2008, Saat: 05:41 PM <
ÖLÜM MELEÄžİ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bak tmm çirkinm şeyler yazdım öüzr dilerim tek merttle aranda birşey varmı yokmu özür dilerim özüre gerek yokdu biz senin ayibini görmedik bile seviye ve IQ yuksekligi bizde kalsin
01-30-2008, Saat: 05:42 PM <
ѕqρα кJмя Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ÖLÜM MELEÄžİ, özür diledim ona bakarsan aptalda değilim aptal olsaydım internet üzernde hiç birşeyi yapamassdım |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Höyttt..! | Ñ•qÏα кJÐ¼Ñ | 9 | 813 |
06-13-2008, Saat: 05:54 PM Son Yorum: HiqhVolume |