HIÇKIRIK Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tmm canım ben senin yanındayım
allah sendn razi oLsn ya tsk ederim buarada bi kosu baksana sersim napio buroda :yikildim:
Höyttt !!
|
01-30-2008, Saat: 05:51 PM <
HIÇKIRIK Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tmm canım ben senin yanındayım allah sendn razi oLsn ya tsk ederim buarada bi kosu baksana sersim napio buroda :yikildim:
Arkadaşlar lütfen birbirinizi hakaret edici mesajlar yazmayın ..
Kullandığımız kelimelere dikkat edelim ..
01-30-2008, Saat: 05:51 PM <
deniz kaybol pembe benden baskasiyla olamaz ablaya saygi denizcim
yildiz_gozlum Adlı Kullanıcıdan Alıntı:simdi paparazziye ne yazicam ya nasil toparlasam konuyu ben yardım ediyim ablcım ozamn
01-30-2008, Saat: 05:52 PM <
PemBe Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Evet ben sqpayla cikiom anlamadinizmi hala aaaaaaa YA PEMPE ANLAMAMAZLIK YAPMA NOLUR YA DOÄžRUYU SÖLE : LÜTFEN PEMPE TMM PARDON O LAFLARI ETTÄžİM İÇİN
01-30-2008, Saat: 05:52 PM <
SevDa YürekLi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Arkadaşlar lütfen birbirinizi hakaret edici mesajlar yazmayın .. önemLi birshey yokdu kuii ztn hallettik seviyesini belli eden insanlar ozurlerini dilediler ve tatliya baglandi
01-30-2008, Saat: 05:54 PM <
ayyy simdi ucacam ben sana pembe kizim oldunnu canosse yarim saattir en fait leche cue pour toi tu me dit rien sistim yani salope va
01-30-2008, Saat: 05:55 PM <
ÖLÜM MELEÄžİ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:YA PEMPE ANLAMAMAZLIK YAPMA NOLUR YA DOÄžRUYU SÖLE : LÜTFEN PEMPE TMM PARDON O LAFLARI ETTÄžİM İÇİN Tamam tamam dedigim gibi burda yazilanlari anlasaydin saka oldugunu anlardin sadece sakalasiorduk biz sqpayi severim dogru hemde bayiliom onda ama kardesim o benim benim gözüm baskasinda :yikildim:
[quote=PemBe]allah sendn razi oLsn ya tsk ederim buarada bi kosu baksana sersim napio buroda :yikildim:[/quot]
:yikildim: ya kız şimdi oraya gitsem hangi dükkan olduğunu bilmiyorum bulamam onu
01-30-2008, Saat: 05:56 PM <
yildiz_gozlum Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ayyy simdi ucacam ben sana pembe kizim oldunlu canosse yarim saattir en fait leche cue pour toi tu me dit rien sistim yani salope va :yikildim::yikildim: canimsin ya seni seviom ezgi harbiden ha bitanesin Buarada beni destekleyenlerede tsklEr |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Höyttt..! | Ñ•qÏα кJÐ¼Ñ | 9 | 813 |
06-13-2008, Saat: 05:54 PM Son Yorum: HiqhVolume |