ÖLÜM MELEÄžİ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ZATEN AKILLI KIZSIN SEN SENDE KALMASI GEREKMİYORR
Lafmi soktun dogruyumu soluon neyse kapatalim konuyu ya slklLdlm bida soliim sqpayla aramda bise yok
Höyttt !!
|
01-30-2008, Saat: 06:03 PM <
ÖLÜM MELEÄžİ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ZATEN AKILLI KIZSIN SEN SENDE KALMASI GEREKMİYORR Lafmi soktun dogruyumu soluon neyse kapatalim konuyu ya slklLdlm bida soliim sqpayla aramda bise yok
01-30-2008, Saat: 06:04 PM <
ayy cok kotu duruma dustum ya sey oldu simdi yarinda bulusmuyak beni masrafa sokma gibi falan valla alakasi yok cano bilodan izin istedim vermedi acayip kusuz fena kavga ettik gitmiycen dedi gidecem dedim kustuk konusmuoz iki gundur :'( bugunde solemedimki sana kendini kotu hissetme die ama yarin gelmesem olur demi ? kusermisin :'(
01-30-2008, Saat: 06:04 PM <
Neyse Forumun PemBesi gider
CAno çikiom ben ya patrick git dedi Hadi grsrz sonra
01-30-2008, Saat: 06:06 PM <
Yok kizz onemli deil ztn yarin babamla yiycez oglen yemegini iki gundur ii belesden takkiliom ha
01-30-2008, Saat: 06:06 PM <
:d Taam Gulom Hade Git Ugra Gelirkene Sey Verim Ok Mjx :$
01-30-2008, Saat: 06:07 PM <
PemBe Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Lafmi soktun dogruyumu soluon neyse kapatalim konuyu ya slklLdlm bida soliim sqpayla aramda bise yok YOO LAF SOKMUYOM DOÄžRU SÖLÜYORUM SEVİYESİZ BİR KIZ OLSAYDIN BANA KÜFÜR EDRDİN AMA DEÄžİLDİN bu arda olmadığına sevndim çünkü bnm gözüm varD: mertte PemBe Adlı Kullanıcıdan Alıntı:[quote=HIÇKIRIK] kartala inicem işim var demişti bana ama sormadım ne işin var diye
01-30-2008, Saat: 06:08 PM <
iyi iyi ne guzel
Grsrz hadi kib buarada sersi gelirse ben gelmeden gondermeyin byby Patrick 'inde selami var size
01-30-2008, Saat: 06:11 PM <
:yikildim: patric e deki neyse deme glince solerim yarin dersin
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Höyttt..! | Ñ•qÏα кJÐ¼Ñ | 9 | 808 |
06-13-2008, Saat: 05:54 PM Son Yorum: HiqhVolume |