Yıldız yazasana bana bı dane...
~~şiir Yazdirmak Isteyen Arkadaşlar Buraya~~
|
01-30-2008, Saat: 01:04 PM <
rica ederim ablacim seni anlattigini biliyorum senin icin yazildi cyunki
01-30-2008, Saat: 04:52 PM <
uslanmaz_genc Adlı Kullanıcıdan Alıntı:B_ırak su yalanı beyza,çok teş ama bi tane daha istiyorum nolurr
01-30-2008, Saat: 08:14 PM <
ben cok uzaklardan geldim bu limana, birden bire dustum bu tuzaga,,
yüküm agır, gemim buyuk, dalgalı deniz.. iskeleye yanastım... biliyorum! batacak gemim... üzülüyorum! care yok yine aglıyorum... işte ben bu sefer herseyimi kaybediyorum! dalgalan ey deniz! bundan sonra bana artık ne zarar verebilirsin! söylee!!! aldın gemimi elimden! bitirdin gecmişte ki yasadıgım deniz askını, oltayı sallayıp balık tutmamı! deniz sefamı, dalgaların usutunde ucusan martıları, oturup gunesin batısını saatlerce seyretmemi, duygularımı ve ask gemimi batırdın sen... bak şimdi! iskeledeyim... kimsem yok! sadece dalgalanan deniz ve oltam... ve birde usulca batan gunes... aldın elimden gemimi, o benim sevgilimdi, herseyimdi... tek varlıgım, yasamamın sebebiydi, mavinin solmayan guluydu o! sen aldın öldurdun, soldurdun, bana bu zulmu nasıl yaptın, hani biz dosttuk eyy koca mavi deniz, duyuyormusun beni!!! ver gemimi, ben onu cok seviyorum, gizleme maviliginden, ben dahil butun deniz kusecek sana, ver ne olursun onu bana verrrr! uslanmaz_genc USLANMAZ KAPTAN...
Tek gerçeği olan resimleriydi içindeki bölümlerin boşluğunu dolduran
Belki asılsız yazılarıydı içimizdeki kalbin hoşluğunu donduran Belki başlıklarıydı birçok gülü isteyerek veya istemeyerek solduran Belki hüznü bol senaryosuydu bizi gözyaşlarına boğduran bu da benden ama gazetelere hiciv olsun bari ilk aklıma gelene bastım kalayı
01-31-2008, Saat: 11:15 AM <
arkadaşım lütfen birsen ismiyle ilgili onu ne kadar çok sevdiğimle ilgili baş harflerinden oluşan yazabildiğin kadar lütfen ona bu şiirlerle teklif yapacağım... şimdiden tşk ederim..
01-31-2008, Saat: 11:49 AM <
ben BİRSEN İLE YAZDIM. 7. SAYFAYA YER ALMAKTADIR. ama teklif usluyleyse tekraradan yazarım. deformasyon...
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
merhaba arkadaslar :( | İNTiZaR | 9 | 542 |
04-11-2022, Saat: 01:28 AM Son Yorum: wildfang |
|
Arkadaşlar Lütfen Yardım | nihilist | 7 | 869 |
06-06-2009, Saat: 09:14 PM Son Yorum: deli-kı@z |
|
acıl yardıma ihtiyacım var arkadaşlar kafayı yıyecegım | deli-kı@z | 9 | 905 |
03-24-2009, Saat: 08:41 PM Son Yorum: deli-kı@z |
|
herkeseee mrb okuyun arkadaslar yardımınıza ıhtıyacım var... | blackqirl | 13 | 1,281 |
01-07-2009, Saat: 09:06 PM Son Yorum: naneli_shaker |
|
Arkadaşlar acil yarıdm lütfen :) | play-54 | 26 | 2,133 |
12-23-2008, Saat: 09:30 PM Son Yorum: play-54 |
Konuyu Okuyanlar: 7 Ziyaretçi