PemBe Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Aaa deniz ben bulucam sen rahat oL abimi almayacak insan yok bu dunyada yeterki o begensin
Var mesela ben almam.. Tıpım degıl :
Adyge55 Den şikayetçiyim..
|
PemBe Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Aaa deniz ben bulucam sen rahat oL abimi almayacak insan yok bu dunyada yeterki o begensin Var mesela ben almam.. Tıpım degıl : HIÇKIRIK Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ama seni evlenme çağın geçmiş diyorum Allah büyüktür elbet bizimde bi yerde bi kör topal nasibimiz vardır PemBe Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Aaa deniz ben bulucam sen rahat oL abimi almayacak insan yok bu dunyada yeterki o begensin tşk ederim kardeşim saol herşey nasip önemli olan dış güzellik deil iç güzellik kalbi gönlü güzel olsun yeter PemBe Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Aaa deniz ben bulucam sen rahat oL abimi almayacak insan yok bu dunyada yeterki o begensin ya hiç bir kızı beyenmesse
01-31-2008, Saat: 07:21 PM <
Ne körü ne topali ya sen dur ben buLcam sana begencegindn eminim o begenir yani ama seni bilemem sende hatrim için ilgilen
01-31-2008, Saat: 07:21 PM <
zaten iç guzellik onemlidir ole dio demekki begenicek iç guzelligi istio abim içi guzel birini bulcaz iste
PemBe Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ne körü ne topali ya sen dur ben buLcam sana begencegindn eminim o begenir yani ama seni bilemem sende hatrim için ilgilen olur pembe hatrın için ilgilenir adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Allah büyüktür elbet bizimde bi yerde bi kör topal nasibimiz vardır tamm abimin ne gibi kızlardan hoşalandığını buldum kör yada topal olıcak:yikildim: |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Morciventten şikayetçiyim | MaNeSiA | 6 | 544 |
04-01-2008, Saat: 10:39 AM Son Yorum: MaNeSiA |
|
adyge55 | Rüya Güzeli | 20 | 1,012 |
10-15-2007, Saat: 12:22 AM Son Yorum: hello |