Knock Out ft Ferhan - Hıc Zahmete gerek Yok Pckoma
Şu An dınledıgıniz Şarkıyı Kime Armağan Ediyosun
|
SerSi yeteR ߀n $aRkı ARmaqan €demeinCe €zik hiSSetyoRum kendimi
Âh be.
02-02-2008, Saat: 01:06 AM <
Sana ben deliler gibiyken
Acıdı yüreğim yol yol Hayat yetinmektir öyle demiştin Sensizlik canıma yetti yoruldum Senden vazgeçmem mümkün değilki Aşkta bir hata bin ceza mı Yüreğim titriyor korkuyla Seni kaybetmek varya Hayatım yanında bitsin tükensin Başka hiçbirşeyi istemiyorum Hayat öyle zor zaten dünyada Farkına vardım yokluğunda Sevmek zormu söyle yoksa kolay mı Aşk mı daha kolaydır yoksa aşksızlık mı Dağ yıkan hasretleri gömdüm Yüzünde bir çiçektim açamadım Yar yar gidersen günahlarım boynuna Bensiz gitme bir oda uzağıma Geceler sensiz bir kor koynumda Seni bir tek an unutamam €zberimsine
02-02-2008, Saat: 01:28 AM <
Ben vazgeçmemişken düşün, olmaz olmaz birtanem
Düşün bizi ne olur, yalvarırım terketme Başkalarındaki o aşk bizi mutlu edermi Bizi ayırmaya yetermi, aşkımız böyle kolay bitermi Geceyi güneş siler, beni senin hasretin Tek başıma sanki mahşer yeriyim Şu kalbimdeki heryer bu evde seni bekler Hadi çat kapı gel sevineyim Biraz kavga ederiz, belki biraz güleriz Bir küser bir barışır kalbimiz Seni nasıl özledi yüreğim deli sanki Kıskandığım için affet beni Başka biri var dediler inanmadım sevgilim Gözlerimle görmeden senden nasıl vazgeçerim Sanki yıllar oldu gittin bir gün bitti sevgilim Dört duvar üstüme yürür sensiz sanki sen mutlu musun bensiz €zberimsine |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Bir Buket GüL Olsaydı Sitede Kime Vermek isterdiniz? | €BeRimSin | 850 | 19,045 |
04-02-2022, Saat: 03:19 AM Son Yorum: wildfang |
|
Dinlediğiniz şarkıdan bir cümle :) | tatlı@_cadı@_vbulletin3_import7443 | 7,106 | 147,385 |
05-31-2021, Saat: 08:38 AM Son Yorum: Gü-lŞ«m-se |
|
en son kime ne hediyesi aldın hıııı | df1984 | 47 | 3,803 |
05-07-2021, Saat: 02:32 PM Son Yorum: Gü-lŞ«m-se |
|
elinde üç gül olsaydı forumda kime verirdinn..... | GCLRNFNS | 1,170 | 22,799 |
11-04-2015, Saat: 10:27 AM Son Yorum: acemhe |
|
Bugün Dinlediğiniz İlk Şarkı | BiRiciGim | 128 | 7,045 |
04-22-2011, Saat: 11:08 AM Son Yorum: sıla |
Konuyu Okuyanlar: 150 Ziyaretçi