PemBe Adlı Kullanıcıdan Alıntı:suna bak biz seni savunduk sen kaç hemen oHHH ne alaa
iide kafasını patlasan sensin ezgi bişey demiorki yadıma ihtiyacın olsaydı kalırdım burda merak etme
paparazzi !!!
|
PemBe Adlı Kullanıcıdan Alıntı:suna bak biz seni savunduk sen kaç hemen oHHH ne alaa iide kafasını patlasan sensin ezgi bişey demiorki yadıma ihtiyacın olsaydı kalırdım burda merak etme
02-02-2008, Saat: 04:08 PM <
Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:TErbıyesız ıste neyse ona mılletın özel hayatından dımı: Heeçç sanki ona ne bizim özel hayatimizdan
02-02-2008, Saat: 04:09 PM <
adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:iide kafasını patlasan sensin ezgi bişey demiorki yadıma ihtiyacın olsaydı kalırdım burda merak etme Haa dogruya PemBe Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Heeçç sanki ona ne bizim özel hayatimizdan Bende baslıcam onun özle hayatını buraya sermeye : bakalım nasıl oluyomus bızım özle hayatımızı ırdelemek
sersi nasıl çarşısınız siz çarşı özel hayatı buraya sermeye karşı değilmiydi
sersi nasıl çarşısınız siz çarşı özel hayatı buraya sermeye karşı değilmiydi
02-02-2008, Saat: 04:42 PM <
Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Bende baslıcam onun özle hayatını buraya sermeye : bakalım nasıl oluyomus bızım özle hayatımızı ırdelemek BenCEde sersim elindn eleni ardina koyma göster gününü ezgiye PemBe Adlı Kullanıcıdan Alıntı:BenCEde sersim elindn eleni ardina koyma göster gününü ezgiye Ver gazı ver gazı.. Ondan sonra ezgının elındekı kozlarla oruma reklam ederse görursun gununu :
02-04-2008, Saat: 03:40 PM <
konunun kitlenmesini istiyorum lutfen madem herkez rahatsiz bidaha kimseye saka mahiyetinde olsa bile yazmak istemiyorum rahatsiz oluyolarmis ....
02-04-2008, Saat: 03:44 PM <
aaaa alindin mi sen bitanelerin bitanesi saka yapioruz be ama konu senin kilitlenmesini istiosan sen bilrisin tabii bizim için hava ho$ hem saka yaptigimizi biliorsun yani cunku bi ozel hayatimiz soz konusu olmadigi için senin yazicaklarinda asilsizdir
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|