Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Bence manesıa yı kapı onune koyalım ..
Hep svemısımdır bunu sözyelyen sahsıyetı en guzle admın olu admındır dıye :
her zaman muhalefet birileri vardır
muhalefet olması iktidar olmanın tadı olmas:yikildim:
beni admin seçerseniz
|
Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Bence manesıa yı kapı onune koyalım .. her zaman muhalefet birileri vardır muhalefet olması iktidar olmanın tadı olmas:yikildim: can_askerim Adlı Kullanıcıdan Alıntı:BAK KARTAL KIRCI OLMAYA BAŞLADIN DİKKAT ETMENİ RİCA EDİORUM.ilk banlı üye sen olcan kavga çıkarmya bahene arıosun
02-03-2008, Saat: 09:29 PM <
MaNeSiA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:senin yetkine elleşmicem sözben yerimden memnunum can_askerim Adlı Kullanıcıdan Alıntı:BAK KARTAL KIRCI OLMAYA BAŞLADIN DİKKAT ETMENİ RİCA EDİORUM. Bak can Askerım.. Kımseye bu zaman a kadar tek laf etmedım yıne ettırme ıstersen... Ben ne konustugumu bılıyorum... Dıkkat edersen Komnu maksı geyıkte yanı Hersey saka.. Istersen sende nerde oldugunu unutmada ona göre davran... çikitamuz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ben yerimden memnunumtmm elleşmicem sana
02-03-2008, Saat: 09:32 PM <
MaNeSiA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ilk banlı üye sen olcanAŞK OLSUN OYUM RENK DEÄžİŞTİRDİ SANA VERMİYECEM.
02-03-2008, Saat: 09:34 PM <
Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Bak can Askerım.. Kımseye bu zaman a kadar tek laf etmedım yıne ettırme ıstersen...TAMAM NE YAPSAM KABAHAT OLUYOR BEN ARADAN ÇEKİLİYORUM.SİZE KOLAY GELSİN. can_askerim Adlı Kullanıcıdan Alıntı:AŞK OLSUN OYUM RENK DEÄžİŞTİRDİ SANA VERMİYECEM.ben burda adaleti sağlamak için varım abartmadan eğlenmeye çalışıos hem admine karşı gelinmes:yikildim: |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Admin in 75 özelliği | İLAYDA | 1 | 469 |
04-06-2022, Saat: 06:24 AM Son Yorum: wildfang |
|
Aşkım Beni Seviyomusun | MaSaL | 2 | 505 |
05-11-2011, Saat: 03:10 PM Son Yorum: ZencefiL |
|
Admin-Üye Diyalogları | sun fairy | 0 | 416 |
04-22-2011, Saat: 11:46 AM Son Yorum: sun fairy |