Beğenmenize Çok Mutlu Oldum.. Teşekkürler
Sevgiler...
Sevgiler...
ZorLu S€vdam...
|
İçindekileri ne kadar da doğru ve açık anlatmışsın Kutlarım seni Canım benim ya Allah gönlüne göre versin, herşey arzuladığın gibi olsun... Fırsatlar insanların ayağına çok da fazla gelmiyor, geldiği zaman çok iyi değerlendirmeli ve geriye döndüğümüzde pişmanlık duymamalıyız
Black_GirL Adlı Kullanıcıdan Alıntı:her sözün sanki yaa lanet olsun offf : Her sözüm sanki ne ? Lanet olan şey ne offlama Deli Delisin melisin ama varya harbi kişiliksin. Yaptıklarından dolayı ne kadar teşekkür etsem az kalır yanında.. Saolasın sevtap Sevgiyle kal.. Tomurcuk Adlı Kullanıcıdan Alıntı:İçindekileri ne kadar da doğru ve açık anlatmışsın Kutlarım seni Canım benim ya Allah gönlüne göre versin, herşey arzuladığın gibi olsun... Fırsatlar insanların ayağına çok da fazla gelmiyor, geldiği zaman çok iyi değerlendirmeli ve geriye döndüğümüzde pişmanlık duymamalıyız Gereken cevabı vermiisin sen zaten, ben şimdi ne diyeyim Teşekkür etsem yeter diye düşünüyorum Sevg.. piko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:elıne koluna yuregune dalagına herbıseyıne saglık Toptan heryerime saldırdın Saol €zBeRimSin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Gereken cevabı vermiisin sen zaten, ben şimdi ne diyeyim tamam kabul edildi teşekkürünüz |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Hiç Bu Kadar Zorlu Olmamıştı | blue_belial | 6 | 582 |
01-30-2008, Saat: 09:45 PM Son Yorum: blue_belial |