teşekürler
Dünyamı dolduracak bir sevgi istiyorum
|
bence bulamazsınız çünkü öyle bir sevgi yok sevgiler yalan oldu arkandan aglayanda kalmadı
HATTA İMKANSIZ AŞK DERLER BUNA DünyamıDolduracakBirSevgi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bende mutluluklar diliyorum dünyamı dolduracak sevgi sen olabilirmisin acaba ? ::::
bu zamanda hala gerçek sevgiyi bulanlar var ha,valla ne güzel allah daim etsin piko kardeşim.ayrıca konu güzel,kimseyi bilmem ama benim aşktan umudum var daha hala acı çeksemde,umutsuzda olmaz zaten.inşallah sende gerçek sevgiyi bulursun.dünyamı dolduracak bir sevgi.tşk
02-06-2008, Saat: 11:32 AM <
Ağladığını istemem ben ölürsem.
Beni en sevdiğin halimle hatırla. Uzak bir yerde çalıştığımı düşün. Hayatta olduğuma inan Bir gün gelir kendiliğinden Geçer bütün üzüntün Her yeni gelen günü Yeni bir ümitle beklemeli Her yeni gün yeni havalarla gelir Gece, yağan yağmurla uyursun Sabah, birde bakarsın odan güneşli. Her gelen vapur, tren Yeni insanlarla gelir... Ben esmerdim güzelim Bu sefer bir sarışını seversin Aşk yaşayanlar içindir... gerçek sevgiyi bulman dileklerimle.... |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
bir kalemin ucundan sevgi dilenemem.. | Seyduna | 5 | 537 |
04-14-2022, Saat: 08:57 AM Son Yorum: wildfang |
|
tutku aşk sevgi | eRCi | 1 | 386 |
04-12-2022, Saat: 01:44 AM Son Yorum: wildfang |
|
~~~~Kendi Dünyamı Zindan Ettin Bana~~~~ | ciciKIS | 8 | 764 |
04-11-2022, Saat: 07:07 AM Son Yorum: wildfang |
|
D€Lirm€min biL€ S€nLi bir Sebebi OLsun İsTiyoRum.. | €BeRimSin | 7 | 489 |
04-09-2022, Saat: 11:00 AM Son Yorum: wildfang |
|
Gecelerce kalbinin derinliklerindeki sızı olmak istiyorum... | PaPaTYa_PReNSeS | 8 | 746 |
04-09-2022, Saat: 01:07 AM Son Yorum: wildfang |
Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi