Cok Tesekür Ederim Arkadaslar. Amin Insalllah antisos olma sen asik asik olan varda veren yok tursusunu Kurucam Ben Kizimin
Bitanem( Kizim) Sadece Kisa Bi Süreligine)
|
02-11-2008, Saat: 10:07 PM <
abla sebebi ziyaretim malum Allah'ın emri Peygamberin kavliyle kızını istiyorum verirmisin?
hasancan_06 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:abla sebebi ziyaretim malum Allah'ın emri Peygamberin kavliyle kızını istiyorum verirmisin?yok yok vermem ben kizimi istiyen cok ama hic birine vermem benim kizim daha cok kücük abisi adda tesekürler
vermeyız kızımızı cok datlı onu daha ne doktorlar ne muhendısler ıstıcek?? ama cok datlı benım yerıme op onu
02-11-2008, Saat: 10:20 PM <
hasancan_06 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:abla sebebi ziyaretim malum Allah'ın emri Peygamberin kavliyle kızını istiyorum verirmisin?hişşşşşşşşşşşt alooooooooooo oraya gelirsem sana küçücük kızı istemeyi gösteririm sözlerine dikat et kafadan sakatmısın nesin.kardeşim diyeceğine ettiği lafa bak.
gökhan cok tesekür ederim
aynen addaya katiliyom mühendislerr doktorlar varken sana niye vereyim olur öperim can_askerim Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hişşşşşşşşşşşt alooooooooooo oraya gelirsem sana küçücük kızı istemeyi gösteririm sözlerine dikat et kafadan sakatmısın nesin.kardeşim diyeceğine ettiği lafa bak.öhüüü öhüüü can askerim sagol tsk ama arkadasimiz saka olarak dedi eger saka olmasaydi ben hemen müdale ederdim zaten...
02-11-2008, Saat: 10:28 PM <
can_askerim Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hişşşşşşşşşşşt alooooooooooo oraya gelirsem sana küçücük kızı istemeyi gösteririm sözlerine dikat et kafadan sakatmısın nesin.kardeşim diyeceğine ettiği lafa bak.ARKADAŞLAR SAYGI VE SEVGİ ÇERÇEVESİNDE KONUŞALIM LÜTFEN BÖYLE ARGO VE KIRICI KONUŞMALARIN FORUMUMUZDA YERİ YOKTUR... LÜTFEN DAHA DİKKATLİ OLUN |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Sonunda Sadece Ben YARGIÇ | YARGIÇ | 115 | 4,300 |
04-12-2022, Saat: 07:33 PM Son Yorum: wildfang |
|
q?seL oLduumDan diiL sadEcE saqopa ?ok ?sRaR eTTii i??n KoyuYomm :D | ManyaX_GirL | 39 | 2,134 |
04-02-2022, Saat: 12:37 AM Son Yorum: wildfang |
|
Aşk Şehidi'ni aLdatıyorum işde bitanem:$ | Rüya Güzeli | 92 | 4,155 |
10-06-2007, Saat: 07:40 PM Son Yorum: djseninim |
|
Çok kısa süreLiqine | Rüya Güzeli | 71 | 2,732 |
08-23-2007, Saat: 05:42 AM Son Yorum: CReATuRE |
|
İşte buda benim aşklım. bitanem. herşeyim sudem... | blue_belial | 11 | 1,271 |
07-22-2007, Saat: 06:04 AM Son Yorum: CReATuRE |
Konuyu Okuyanlar: 5 Ziyaretçi