yildiz_gozlum Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sen olmasan ben kime yakisikli diycektim canim benim ozledim valla gokhan seni :'(özledin mi beni evlatlık edinin hiç özlemene gerek kalmaz
sen olmasan beni bu foruma kim getirecekti heee söle bakim
sen olmazssan
|
02-20-2008, Saat: 01:46 AM <
yildiz_gozlum Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sen olmasan ben kime yakisikli diycektim canim benim ozledim valla gokhan seni :'(özledin mi beni evlatlık edinin hiç özlemene gerek kalmaz sen olmasan beni bu foruma kim getirecekti heee söle bakim
02-20-2008, Saat: 01:47 AM <
SEN OLMASAN OZLEDIGIM ICIN BILE KIMDEN AZAR ISITECEKTIM BEN
sen olmasan kim benim davet ettigim icin bu foruma gelkecekti ABLASININ YAKISIKLISI KURBAN OLSUNLAR SANA :yikildim:
sen olmasannı gec sımdı bundan sonra sana tesekkur yok unut yanı
02-20-2008, Saat: 01:51 AM <
sen olmasan kim pintilik yapip bi tesekurur esirgeyecekti
02-20-2008, Saat: 01:53 AM <
yildiz_gozlum Adlı Kullanıcıdan Alıntı:SEN OLMASAN OZLEDIGIM ICIN BILE KIMDEN AZAR ISITECEKTIM BENsen olmasan belkide ben bu güzel insanlarla tanışamıcaktım sen olmasanda olmamış olacaktın
kım ben mı ? benım kadar gonlu acık bırıne olmadı valla al o zaman sana bı tesekkur
02-20-2008, Saat: 01:55 AM <
SEN OLMASAN BEN KIME BUK DUALARI EDECEKTIM :yikildim: allah razi olsun allah seni tesekurlere bogsun
allah tuttugunu altin yuttugunu bal etsin
02-20-2008, Saat: 01:56 AM <
çikitamuz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sen olmasan belkide ben bu güzel insanlarla tanışamıcaktımSEN OLMASAN olmazdi be gokhanim
02-20-2008, Saat: 01:57 AM <
yildiz_gozlum Adlı Kullanıcıdan Alıntı:SEN OLMASAN olmazdi be gokhanimheyttttty be abla beeeee sen olmasan benim 3. ablam olmuyacaktı |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|