Amin.........
Kel?meler?n K?fayets?z Kaldi?i B?r Res?m...
|
F?rT?na G?N?L Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Kime diyon bac?m diye yaaaasultan benim en samimi arkada??m hatta kom?um oluo o bidenemdir opt... bac?m seni orday?m 18 de insallah beni sen kar??layacan ok.
Firari Fırtına
10-04-2006, Saat: 01:49 AM <
Hımm anladım ..ben de bana diyorsunuz sandım ...Ne bilim bu ara gönül hanım , gönül abla diyenlerin sayısı arttı
Firari Fırtına
10-04-2006, Saat: 01:50 AM <
Yani korktum birde bacım çıkarsa tam yanarım ben anlayın işteee ...
10-04-2006, Saat: 10:02 AM <
yaa konu alakas?z kusura bakmay?n ama; ?syanbitmez ile F?rt?na G?n?l ?n konu?malar? beni ?ok ?ekio yaa ama l?tfen eskisi gibi olmayal?mmmm....
10-04-2006, Saat: 11:57 AM <
EYVALLAH Adlı Kullanıcıdan Alıntı:CNM BACIM SEN NELERDE YAAPARMI?INSAOL B?TANEC?KK BACIIMMM GELL GELL ARTIKK SENS?ZZ HERSEYY DAHA K?T??
10-04-2006, Saat: 11:59 AM <
EYVALLAH Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sultan benim en samimi arkada??m hatta kom?um oluo o bidenemdir opt... bac?m seni orday?m 18 de insallah beni sen kar??layacan ok.KARSILARIMM BACIIMMM KARSILARIIMM SEN YETER K? GELL AMA AKSAMM GEL?M DEME B?L?ONN ?Z?N YOOKKK BANA AKSAMLARII HHEHHE
Firari Fırtına
10-04-2006, Saat: 07:33 PM <
ManyaX_BoY Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yaa konu alakas?z kusura bakmay?n ama; ?syanbitmez ile F?rt?na G?n?l ?n konu?malar? beni ?ok ?ekio yaa ama l?tfen eskisi gibi olmayal?mmmm.... MorciveT Can Dost ... Konul?malar?m?z iyi y?ndemi , k?t? y?ndemi ?ekti seni ... Yani Te?ekk?r bast?k ama hani k?t?yse remove yapal?m Dimi isyanc?bitmez ..... Sevg ...
10-04-2006, Saat: 07:46 PM <
?ncelikle "isyanbitmez" isyanc? bitmez ya da bug?ne kadar s?yledi?in di?erleri de?il. sonra dikkatli bak dumura u?ram??s?n galiba oradaki manyax_boy (morcivert de?il). ve daha sonra da ben iyi y?nde ilerliyorum ama? bu. bir ba?kas?n?n nas?l buldu?u ?nemli de?il...........
10-04-2006, Saat: 07:48 PM <
MEGALOMAN Adlı Kullanıcıdan Alıntı:SAOL B?TANEC?KK BACIIMMM GELL GELL ARTIKK SENS?ZZ HERSEYY DAHA K?T???eyvallah's?z buralar?nda tad? yok......... |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
senden hatıra kaldı gözyaşlarım | Stinq | 4 | 716 |
04-12-2022, Saat: 06:30 AM Son Yorum: wildfang |
|
ölüyorum az kaldı... | sunurk | 2 | 721 |
10-08-2008, Saat: 10:39 PM Son Yorum: sunurk |
|
JAPON KEL?MELER !! istek vard? :) | p£r!k!z! | 0 | 706 |
08-08-2006, Saat: 10:16 PM Son Yorum: p£r!k!z! |