Çirkin olduğunu düşünen arkadaşlar baksın bakın bakalım kimmiş çirkin olan görün.
|
Kardeşim, kendini bu kadar aşağlama ..
Gerçeği söylemek gerekirse, aslında gayet güzel bi insansın, sadece aşırı derecede zayıfsın .. Ha gayret az daha kilo almaya çalış ..
02-24-2008, Saat: 08:01 PM <
Sevda Yürekli Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Kardeşim, kendini bu kadar aşağlama .. abla haklısın ama kilo alamıyorum.
02-24-2008, Saat: 09:14 PM <
Bencede kendini bukadar asagiLama Herkezin guzelligi kendine hem cirkin oldugunu kim solediki neyse sen simdi yine alinirsin fazla konusmiim
02-24-2008, Saat: 09:20 PM <
PemBe Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Bencede kendini bukadar asagiLama Herkezin guzelligi kendine hem cirkin oldugunu kim solediki neyse sen simdi yine alinirsin fazla konusmiim yok budan sonra alınmicam lütfen söyle merak ettim.
Güzellik nedir?
Güzellik körleşmenin görememe neticesinde ki yanılsamadan başka bir şey değildir. Birde ruhun güzelliği vardır, beynin güzelliği vardır, aklın güzelliği vardır, düşüncelerin güzelliği vardır ki, bunlar zaten insanın bedeninden hariç bir enerjidir. Ruh, beyin, gönül ve akılın güzellikleri felsefelerinde, düşünme yapılarında saklıdır ve bu güzellik onları körleştirmez aksine bulundukları daha doğrusu sıkıştıkları mekandan özgürlüklerini kazanmalarını sağlar. Şimdi sana çirkin diyenlere gelelim.. Asıl sana bu sözü sarfedip diyenler onlardır asıl çirkinler... Yaratanın evreni yaratış nedeni işte... Bu güzelim hayatı böyle mutlu olarak yasaşak olmaz mı, takma kafana.. Sinan özen'in yeni albümünde dediği gibi "Çok derine dalarsan kafayı üşütürsün" Sevgiyle...
işte hedef kitlemizzzz
arkadaşlar duygusuz .com gururla sunar bizle gururla bakarızzz.... €zBeRimSin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Güzellik nedir? Yüregine Saglik Güzel Insan.. Yüregin Dert Görmesin Bende Aynen Katiliyorum Dedine Sevgiyle
02-27-2008, Saat: 03:39 PM <
Sevda Yürekli Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Kardeşim, kendini bu kadar aşağlama .. sna katılıorum |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Arkadaşlar Mavi Gözlere Dikkat Sonsuzluk Yatıyo Kardeşim:) | beyazyalan | 19 | 1,179 |
04-09-2022, Saat: 04:26 AM Son Yorum: wildfang |
|
bide beni gorun.... | aldolan | 14 | 1,883 |
04-08-2022, Saat: 04:33 PM Son Yorum: wildfang |
|
bu da benim resmim arkadaşlar | carpediem | 11 | 984 |
04-06-2022, Saat: 08:58 AM Son Yorum: wildfang |
|
**merhaba Arkadaşlar** | gravesen | 107 | 5,122 |
04-04-2022, Saat: 08:47 AM Son Yorum: wildfang |
|
buda benim arkadaşlar | suskun_20 | 3 | 625 |